Početna  /  Oglas za posao: Potrebna žena za čuvanje djece i pomoć u kući
Crna Gora

Oglas za posao: Potrebna žena za čuvanje djece i pomoć u kući

PODGORICA – Potrebna žena od 30 do 45 godina starosti, za čuvanje djece i pomoć u kući u Podgorici.

dadilja-mama-prica-knjiga625Shutter
Ilustracija (Foto: Shutterstock)

Djeca su uzrasta od 2 do 11 godina. Obezbijeđen je besplatan smještaj (zaseban apartman) i hrana.

Plata 550 eura i jedan slobodan dan u sedmici.

Poželjne su sledeće karakteristike ličnosti: emocionalna stabilnost, pouzdanost, dobra organizovanost, adekvatno uočavanje potreba djeteta, energičnost, vesela narav s puno strpljenja i ljubavi za djecu.

Prednost imaju osobe sa iskustvom u čuvanju djece.

Prijave na kontakt tel.  065/682-357

Moja Hercegovina

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali
  • Ovaj oglas uopste ne odrazava ono sto oni traze i nude. Javila sam se na oglas, preko telefona su mi rekli isto sto i pise, ali kad sam otisla u Podgoricu na razgovor cekalo me je iznenadjenje. Oni ne traze devojku/zenu za cuvanje deteta i pomoc u kuci nego kucnu pomocnicu koja ce pored sredjivanja kuce, dvorista, pranja i peglanja vesa da cuva i dete od nepune dve godine. Slobodan dan ne postoji jer ocekuju i nedeljom da im posluzite dorucak i da ostanete da cuvate najmladje dete dok oni odu u grad na rucak sa ostalom decom. U oglasu pise da je plata 550 eura, meni je kad sam bila na razgovoru receno 500. Radno vreme je od pola osam ujutru do osam, pola devet uvece svaki dan, nedeljom ne znam dokad ocekuju da se cuva najmladje dete, verovatno do kasnog poslepodneva. Smestaj ne bih ni komentarisala, zaseban apartman u kom se jedva okrenete sa tv, polu kuhinjom i kupatilom koje cak ni tus kabinu nema nego je samo crevo od tusa nakaceno na lavabo, izuzetno malo, u kom je nemoguce okrenuti se a da ne zakacite za zid, lavabo ili wc solju.
    Srecno svima koji se jave na ovaj oglas koji sam cula da jos vazi a s obzirom sta traze, koliko placaju i sta nude nece skoro naci radnika.

0 Shares
0 Shares
Copy link