Početna  /  Traže se statisti za potrebe snimanja serije ”12 reči” u Trebinju
Izdvajamo Kultura

Traže se statisti za potrebe snimanja serije ”12 reči” u Trebinju

Ekipa kriminalističke serije ”12 reči” u režiji Jelene Stolice stiže u Trebinje. U seriji, između ostalih, igraju Tihomir Stanić, Viktor Savić, Nikola Pejaković, Marija Bergam, Branka Pujić, Nebojša Milovanović i Denis MurićSerija će se snimati na više lokacija u Trebinju, a ekipa ove serije grad na Trebišnjici posjetiće prvih aprilskih dana. Za snimanje će biti potrebni statisti, njih tridesetak, pretežno mušakraca srednje i starije dobi. Ekipa serije poziva sve zainteresovane da se prijave za statiranje na drugoj sezoni serije “12 reči”, a svim statistima će biti obeznijeđen honorar.

U restoranju Stara Hercegovina, 3. aprila, u jutarnjim časovima, snimaće se scena koja zahtijeva tridesetak muškaraca – 20 muškaraca starosti preko 50 godina, 10 momaka od 20-30 godina te jedan dječak, a potrebna je i djevojka (20-30 godina) koja ima svoju narodnu nošnju.

Istog dana, u popodnevnim časovima, snimaće se u hotelu Platani, a za statiranje su potrebna četiri momka, tri djevojke i jedan konobar (30-40 godina).

Za prijave i informacije o honoraru možete pisati na broj +381666277774 – Maša (Viber i Whatsapp)

0 Shares
Copy link
Powered by Social Snap