Početna  /  Napadnuta ekipa RTRS-a u centru Banjaluke
Bosna i Hercegovina Republika Srpska

Napadnuta ekipa RTRS-a u centru Banjaluke

BANJALUKA – Ekipa Radio televizije Republike Srpske i novinar Nikola Marić, poznatiji kao Nidžo Radoznalac napadnuti su danas u centru Banjaluke.

Ekipu RTRS-a napao je novinar Miljan Kovač dok su radili anketu  za emisiju “Računica”, objavljeno je na portalu te televizije.

Kovač je ekipu RTRS-a nazvao fašističkom i optužio ih da su saučesnici u ubistvu mladog Davida Dragičevića i nakon toga im oteo i bacio mikrofon.

Članovi grupe Pravda za Davida oglasili su se saopštenjem o ovom incidentu, te negirali svaku umješanost u napad na ekipu RTRS-a.

“Napad na ekipu RTRS nema veze s grupom Pravda za Davida. Važno je reći da je priča koja je objavljena potpuno tendenciozna i netačna. Prvo, Miljan Kovač nije član grupe Pravda za Davida nego je čovjek koji podržava Pravdu za Davida”, rekla je Danijela Ratešić za “Nezavisne”.

Dodaju da se na trgu apsolutno ništa nije desilo, nikakvog fizičkog obračuna.

“Grupa Pravda za Davida ostaje mirna i dostojanstvena do kraja. Pozvamo građane da mirno i dostojanstveno dođu na trg i bez bilo kakvih provokacija na miran način pruže podršku porodici koja mjesecima traži da sazna ko je ubio Davida Dragičevića”, dodala je Ratešićeva.

0 Shares
Copy link
Powered by Social Snap