Početna  /  Mile Radišić za RTRS demantovao autentičnost audio snimka
Republika Srpska

Mile Radišić za RTRS demantovao autentičnost audio snimka

Nakon što je SDS na svojoj internet stranici objavio audio snimak navodnog razgovora kontroverznog biznismena Mile Radišića sa nepoznatim licem, a koji su preuzeli pojedini mediji, redakciji RTRS-a javio se Radišić i demantovao autentičnost snimka.

mile-radisic-rtrs
Presuđeni kriminalac javno komunicira sa nacionalnom televizijom RTRS

Radišić ističe da nikome nije dao nikakvu izjavu ili snimak, te da je ono što je danas procurilo u javnost čista montaža određenih krugova ljudi.

Ja, Mile Radišić, javno demantujem snimak koji se danas pojavio na BN portalu i BN televiziji, da nikom nisam dao bilo kakav snimak ili izjavu. To što se pojavilo danas je čista montaža određenih krugova i ljudi. To je to.”, kazao je Radišić u izjavi za RTRS.

Oglasio se i u snimku pomenuti ministar finansija Republike Srpske Zoran Tegeltija, za kojeg je u snimku navedeno da je upleten u korupciju, te da ima namjeru da, zajedno sa još jednim biznismenom kupi Novu Banku.

Na pitanje novinara da prokomentariše audio-materijal koji se pojavio u pojedinim medijima, na kojem navodno banjalučki biznismen Mile Radišić iznosi niz optužbi na njegov račun, Tegeltija je rekao da snimak nije slušao i da se nikada nije bavio pričama iz “sive zone”.

“Obavljam posao u ime Vlade Republike Srpske i nikada se neću baviti ‘sivom zonom’, prisluškivanjem bilo koga, a pogotovo ljudi koji se nalaze u veoma teškoj životnoj situaciji. Volio bih da vidim šta sam pogriješio. Molim vas da priča iz ‘sive zone’ prisluškivanja poštedimo Narodnu skupštinu Republike Srpske”, istakao je Tegeltija.

0 Shares
0 Shares
Copy link