Početna  /  Tržni centar Bingo otvoren u Trebinju – zaposleno stotinjak ljudi
Hercegovina Trebinje

Tržni centar Bingo otvoren u Trebinju – zaposleno stotinjak ljudi

TREBINJE – Tržni centar Bingo danas je otvoren u Trebinju. Nakon godinu dana gradnje, nikao je objekat na površini od 10 000 kvadratnih metara. Otvaranjem Binga zaposleno je oko 100 ljudi, a prema najavama neće se na tome zaustaviti. Već u martu planirano je otvaranje još dvije radnje, koje će zahtjevati izvijestan broj radnika.

bingo_trebinje_mh_2-1024x683
(FOTO: Moja Hercegovina)

U krugu hipermarketa otvorena je kuglana, restoran, igraonica za djecu, te radnja sportske opreme, kao i prodavnica obuće i odjeće.

Ono što posebno raduje Hercegovce je dogovor da će domaći proizvođači u Bingovom objektu moći da prodaju svoje kvalitetne proizvode.

Gradonačelnik Trebinja Slavko Vučurević presjekao je vrpcu i ozvaničio početak rada. Otvaranje Binga, kaže Vučurević, najveća je investicija u Trebinju od proteklog rata. U gradski budžet, od ovog projekta, do sada je inkasirano dva i po miliona maraka.

Objekat je vrijedan 25 miliona maraka u građevinskom smislu. Izvođači radova su uglavnom bile domaće kompanije. Budžet Grada Trebinja će ovim, idućih godina, sigurno biti puniji. Kompanija Bingo će Trebinje pozicionirati kao najznačajniju trgovačku destinaciju u regiji. Očekujemo i veći broj gostiju u Trebinju, jer mi postajemo trgovački i turistički centar. Instalisanje ovakvih kompanija afirmišu tu ideju“, kaže Vučurević, te dodaje da već postoji najava hotelijera i određenih proizvođača koji žela da se instališu sa svojim pogonima na području Trebinja.

vucurevic_bingo_mh_1-1024x683
Slavko Vučurević (FOTO: Moja Hercegovina)

Tatjana Paunoski, službenica za odnose s javnošću kompanije Bingo kaže da ova kompanija bilježi pozitivno poslovanje u Trebinju. Dosadašnju saradnju sa gradonačelnikom i svim službama koje su pomagale prilikom izgradnje objekta ocijenjuje kao vrlo pohvalnu.

„Ovo je jedan od naših većih centara. To je naša 173. poslovniica, ali nije posljednja. U martu sljedeće godine planirano je otvaranje Nju Jorkera i Dajhmana koji će dodatno uposliti još osoba. Ovo je sigurno od velikog značaja za Trebinje i ovu regiju. Naši kupci ovdje su već osjetili šta je to Bingo i šta su to dobre cijene i dobra ponuda, ali u ovom objektu pružamo još bolju uslugu i širi asortiman. Inače mi se prilagođavamo našim kupcima. Osluškivali smo potrebe, dakle već nam je poznato šta to kupci u Trebinju vole, žele i kupuju, jer imamo već jedan objekat. Ovo je jedan centar porodičnog okupljanja i odličnog užitka prilikom kupovine“, istakla je Paunoski.

tatjana_bingo_mh_1-1024x683
Tatjana Paunoski (FOTO: Moja Hercegovina)

Novine u odnosu na već postojeći Bingov objekat jesu salon namještaja, bijela tehnika i kućanski aparati, svježe odjeljenje delikatesa, pekoteka, apoteka i slično.

Nikolija Bjelica

440 Shares
440 Shares
440 Shares
Copy link