Nedjelja, 26.01.2020
More
  Početna Vijesti

  Trebinje se oprašta od Nebojše Glogovca: Otvorena knjiga žalosti

  Podijeli:

  TREBINjE – U sali Skupštine grada u Trebinju otvorena je knjiga žalosti povodom smrti Nebojše Glogovca, u koju će poruke oproštaja od velikog glumca, rođenog Trebinjca, naši sugrađani moći da upišu danas do 16 časova.

  Nebojša Glogovac

  Knjiga žalosti će sutra biti u otvorena u bioskopskoj sali Kulturnog centra od 12 do 19, a u ponedjeljak od 8 do 14 časova.

  U ponedjeljak, u 10 časova, u bioskopu Kulturnog centra biće priređen i prigodan komemorativni program sa projekcijom filma o Nebojši Glogovcu.

  „Na ovaj način želimo dostojno da se oprostimo od čovjeka koji je ponosno nosio ime Trebinja i Hercegovine, a među posljednjim njegovim porukama bila je i želja da svoj život posveti Trebinju i da bi najradije živio u našem gradu. Znamo svi da se ponosio Hercegovinom, svojim porijeklom, da je mnogo lijepih poruka ostavio Trebinjcima i Hercegovcima“, rekao je novinarima gradonačelnik Trebinja Luka Petrović, koji se danas prvi upisao u knjigu žalosti.

  Nebojša Glogovac rođen je 1969. u Trebinju, gdje je živio prvih šest godina života, a zavičaju se često vraćao posljednjih godina, privatno i profesionalnim angažmanom na filmovima koji su snimani u Trebinju i Hercegovini.

  Podijeli:

  Izdvojene vijesti

  Kako da dizelaš bolje upali na niskim temperaturama

  Stigli su minusi, a svi vozači zbog zimskih vremenskih uslova ispaštaju po takvom vremenu i niskim temperaturama, a posebno vozači automobila sa dizelskim gorivom. Kako...

  Podmetnuli mu 80.000 dolara, moraju da plate 5.000 KM

  Radio-televizija Republike Srpske i bivši urednik informativnog programa javnog servisa Siniša Mihailović moraju da plate 5.000 maraka novinaru BN televizije Vladimiru Kovačeviću zbog klevete. Prvostepenu...

  Eko fond “obasjao” MG Sunce

  Novembra mjeseca prošle godine Fond za zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost Republike Srpske donio je odluku o dodjeli finansijskih sredstava (ukupno tri i po...

  POVEZANE VIJESTI