Ponedjeljak, 20.01.2020
More
  Početna Vijesti

  Preminuo Nebojša Glogovac

  Podijeli:

  Glumac Nebojša Glogovac (48) preminuo je jutros, nezvanično je potvrđeno “Blicu” u Institutu za onkologiju.

  Nebojša Glogovac

  Glogovac je pre 10 dana hitno primljen u Institut za onkologiju. Tada su mediji pisali da je čuveni glumac teško bolestan i da je njegovo zdravstveno stanje ozbiljno.

  Od glumca se jutros na društvenoj mreži Instagram oprostila i njegova koleginica Nataša Ninković.

  – Zauvek u mom srcu. Sa anđelima mili moj… – napisala je glumica.

  Glumac Nebojša Glogovac hitno je 30. januara ove godine primljen u bolnicu u Beogradu zbog ozbiljnog zdravstvenog problema.

  Tada se saznalo da je Glogovac teško bolestan i da je njegovo zdravstveno stanje ozbiljno. Bio smješten u Institutu za onkologiju.

  Nebojša Glogovac je rođen 30. avgusta, 1969. u Trebinju, u porodici sveštenika Milovana i Milene Glogovac. Porodica se preselila u Pančevo kada je Nebojša imao 7 godina. Glogovac je imao malu ulogu školskog druga Slobodana Popadića u tada vrlo popularnoj seriji „Bolji život“ (1987). Posle srednje škole je upisao studije psihologije na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Nakon dvije godine studija se predomislio i 1990. je upisao glumu na beogradskom Fakultetu dramskih umjetnosti u klasi profesora Vladimira Jevtovića. Zajedno sa njim su studirali Nataša Ninković, Vojin Ćetković i Sergej Trifunović.

  Nebojša Glogovac je tumačio brojne uloge na televiziji i u pozorištu.

  Jedna od njegovih posljednjih uloga bila je u TV seriji “Nemanjići – Rađanje kraljevine”, koje će uskoro početi da se emituje na RTS-u. Tumačio je ulogu Vukana, najstarijeg sina Stefana Nemanje.

  Podijeli:

  Izdvojene vijesti

  Kako da dizelaš bolje upali na niskim temperaturama

  Stigli su minusi, a svi vozači zbog zimskih vremenskih uslova ispaštaju po takvom vremenu i niskim temperaturama, a posebno vozači automobila sa dizelskim gorivom. Kako...

  Podmetnuli mu 80.000 dolara, moraju da plate 5.000 KM

  Radio-televizija Republike Srpske i bivši urednik informativnog programa javnog servisa Siniša Mihailović moraju da plate 5.000 maraka novinaru BN televizije Vladimiru Kovačeviću zbog klevete. Prvostepenu...

  Eko fond “obasjao” MG Sunce

  Novembra mjeseca prošle godine Fond za zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost Republike Srpske donio je odluku o dodjeli finansijskih sredstava (ukupno tri i po...

  POVEZANE VIJESTI