Početna  /  Najava: Večeras u Domu mladih koncert trebinjskog benda ”Sedmo nebo”
Hercegovina

Najava: Večeras u Domu mladih koncert trebinjskog benda ”Sedmo nebo”

Trebinjski bend ”Sedmo nebo” postoji godinu i po i za to, relativno kratko vrijeme, napravili su sjajne stvari. Pored svirki u Trebinju, zabilježili su i kvalitetna gostovanja, od kojih se izdvajaju svirke u Mostaru i Stocu.  Hrabro su se opredijelili za autorski rad i to im odlično ide, pa neke njihove pjesme su već ušle u uši ljubitelja žestokog zvuka. Večeras u Trebinju, u Domu mladih, ovaj bend održaće koncert na kojem će, pored ”starih” pjesama, predstaviti i nove, a nastup počinje u 20:00 uz besplatan ulaz. Mješavina zvuka koju nudi ovaj zanimljiv bend sačinjen od mladih muzičara uzrasta od 14 do 17 godina, preporuka je za sve ljubitelje rokenrola. Zato noćas ne bi smjeli propustiti čuti kako to izgleda kada ”Sedmo nebo” svira pank, grandž, metal i klasični rokenrol i uživate u zanimljivoj ”fuziji” svih tih pravaca.

Bend ”Sedmo nebo”, nakon sjajnog debitantskog nastupa pred trebinjskom pubikom, kao i potvrda kvaliteta na 6. Mostock-u, momvi sa ”sedmog neba” večeras će se predstaviti publici u novoj postavi. Naime, na mjesto basiste, umjesto Dobroslava Koprivice, došao je Filip Petrović, koji će se noćas predstaviti trebinjskoj publici. Iz benda poručuju da će predstaviti i neke nove pjesme te obećavaju dobru žurku.

”Večeras ćemo predstaviti novog basistu Filipa Petrovića koji je pokazao vrijedan rad od kako se opet popeo na 7.Nebo tj. ponovo se pridružio bendu. Predstavićemo par novih pjesama ali naravno sviramo i one stare s kojim se publika već upoznala. Garantujemo dobar party. Mir, ljubav, 20h Dom mladih!” – rekao je frontmen benda ”Sedmo nebo”, Mitar Karadeglić, za internet magazin ”Moja Hercegovina”.

Dakle, večeras u 20:00, Dom mladih, odlazak na koncert mladog trebinjskog benda ”Sedmo nebo” je nešto što nijedan ljubitelj tvrdog zvuka ne bi smio propustiti, a ovi momci itekako cijene podršku i odužiće vam se sjajnom atmosferom i autorskim radom koji zavrjeđuje pažnju.

Igor Svrdlin