Početna  /  Miroslav Pudarić - kroz program samozapošljavanja krenuo putem svojih filmskih snova (VIDEO)
Trebinje Video

Miroslav Pudarić kroz program samozapošljavanja krenuo putem svojih filmskih snova (VIDEO)

Tridesetpetogodišnji Miroslav Pudarić je u septembru prošle godine osnovao MAX ART Studio, a u realizaciji mu je pomogao program samozapošljavanja Uprave grada Trebinja, te Ambasada Švajcarske u BiH, koja kroz projekat YEP podržava mlade Bosne i Hercegovine i podstiče ih na samozapošljavanje. Pudarićevi snovi vezani su za video produkciju, a želja mu je, kako kaže, da jednom lokalnom pričom dođe do kvalitetnih rezultata. U saradnji sa kreativnim, pretežno mladim, ljudima u Trebinju, on će krenuti u niz projekata, a prve korake je već napravio.

Naime, on je, kao podršku lokalnoj rokenrol sceni, inicirao snimanje spota trebinjskim autorskim bendovima Sedmo nebo i HBŠ. Spotovi za pjesme ”Trip” i ”Ludilo kao odgovor” trebali bi biti prikazani već početkom marta. Takođe, Miroslav je krenuo u realizaciju prilično velikog iznačajnog projekta, a povodom 800 godina Eparhije zahumsko-hercegovačke. Radi se o dokumentarno-igranom serijalu ”Vjera tvrđa od kamena”, koji će se baviti manastirima ovog kraja sa akcentom na događaje i ljude koji su obilježili te svetkovine.

Za internet magazin ”Moja Hercegovina” Pudarić je govorio o svojim planovima, neostvarenim i ostvarenim željama, hrabrosti koja je potrebna za ulazak u jednu ovakvu priču, a poslao je poruku mladim ljudima da uz kvalitetan rad, jasne ciljeve i dobar biznis plan, ništa nije nemoguće.

Igor Svrdlin

89 Shares
89 Shares
Copy link