Lista autora

Dejan Drvendžija

Objavljenih tekstova: 3

Student Elektrotehničkog fakulteta u Istočnom Sarajevu. Saradnik internet magazina "Moja Hercegovina" od marta 2015. godine.

Jelena Denda Borjan

Objavljenih tekstova: 61

Diplomirala žurnalistiku na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu. Od januara 2013. do novembra 2017. godine novinarka internet magazina "Moja Hercegovina"

Ljubiša Bukvić

Objavljenih tekstova: 11

Diplomirao novinarstvo Filozofskom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu. Od oktobra 2013. godine novinar/saradnik internet magazina "Moja Hercegovina".

Milanka Kovačević

Objavljenih tekstova: 66

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih nauka u Beogradu. Od 2003. zaposlena kao novinarka „Radio Gacka“, a od 2013. stalni saradnik internet magazina "Moja Hercegovina".

Miloš Bajović

Objavljenih tekstova: 12

Student Fakulteta političkih nauka u Banjaluci, na odsjeku - politikologija. Od decembra 2014. godine saradnik internet magazina "Moja Hercegovina"

Neda Petković

Objavljenih tekstova: 12

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih nauka u Banjaluci. Novinarka Elta TV i honorarni saradnik internet magazina "Moja Hercegovina".

Nikolija Bjelica

Objavljenih tekstova: 59

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih nauka u Banjaluci. Od avgusta 2013. do novembra 2017. godine novinarka internet magazina "Moja Hercegovina".

Rade Likić

Objavljenih tekstova: 26

Od prvog dana publicista i saradnik internet magazina "Moja Hercegovina". Prepoznatljiv po serijalu tekstova o migracijama Hercegovaca u SAD i njihovoj ulozi u tamošnjem društvu.

Slobodan Golubović

Objavljenih tekstova: 13

Diplomirao kriminologiju na Fakultetu za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne studije Univerziteta u Sarajevu. Od jula 2016. novinar internet magazina "Moja Hercegovina".

Moja Hercegovina

Objavljenih tekstova: 8806

Vesna Kešelj

Objavljenih tekstova: 37

Saradnik internet magazina “Moja Hercegovina” od februara 2014. Istovremeno radi i kao PR novinar najvećeg srpskog sajta za oglašavanje "KupujemProdajem".

Žarko Janjić

Objavljenih tekstova: 4