Početna  /  Vukanoviću policija zabranila protest povodom imenovanja Pologoša i Mastilovića na direktorske pozicije u Elektro-Hercegovini
Izdvajamo Trebinje

Vukanoviću policija zabranila protest povodom imenovanja Pologoša i Mastilovića na direktorske pozicije u Elektro-Hercegovini

Nebojša Vukanović, narodni poslanik i lider pokreta ”Za pravdu i red”, danas je objavio saznanja o imenovanju Zorana Pologoša i Milutina Mastilovića na mjesta izvršnih direktora Elektro-Hercegovine. Dalibora Rajkovića, dosadašnjeg direktora za opšte i pravne poslove zamijeniće Zoran Pologoš, dok će Milutin Mastilović biti imenovan za izbvršnog direktora za terenske operacije. Vukanović je povodom najavljenog imenovanja želio sa članovima ”Za pravdu i red” sutra održati protest ispred Elektro-Hercegovine, a o svojim namjerama je obavijestio Centar javne bezbjednosti koji je zabranio ovaj skup. Nebojša Vukanović je za sutra u 9:30 najavio konferenciju za novinare.

”Bruka i sramora šta se događa i nema se šta drugo reći, jer se potonji ljudi, javnosti poznati po malverzacijama, korupciji, kriminalu, zloupotrebama i nemoralu i dalje postavljaju na ključna mjesta i napreduju u nakaradnim ljestvicama pokvarene vlasti. Mastilović je bio klijent profesora Papovića, uskoro ću objaviti dokaze, a Pologoš je postao mjerna jedinica podlosti i političke prevrtljivosti.” – napisao je Nebojša Vukanović danas na svom blogu povodom saznanja da će novi izvršni direktori u Elektro-Hercegovini biti Zoran Pologoš i Milutin Mastilović. Njegova saznanja kasnije su prenijeli još neki lokalni mediji, a do imenovanja bi trebalo doći sutra, posljednjeg dana 2020. godine.

Vukanović je ovim povodom namjeravao održati protest ispred Elektro-Hercegovine, ali do skupa neće doći jer je Centar javne bezbjednosti zabranio skup.

Vukanović će nezadovoljstvo ovim izborom izvršnih direktora izraziti na sutrašnjoj konferenciji za medije koja je zakazana u 9:30, a konferenciju ćete moći pratiti uživo na Fejsbuk stranici internet magazina ”Moja Hercegovina”.

Igor Svrdlin

 

 

6 Shares
6 Shares
Copy link