Početna  /  Uhapšen Borislav Radovanović, bloger i član Anketnog odbora u slučaju Davida Dragičevića
Republika Srpska

Uhapšen Borislav Radovanović, bloger i član Anketnog odbora u slučaju Davida Dragičevića

Bloger Borislav Radovanović uhapšen je jutros u Policijskoj upravi Prijedor zbog ometanja državnih organa u obavljanju redovnih poslova, saznaje Buka.

Kako se nezvanično saznaje, Radovanović se jutros pojavio na poslu u Policijskoj stanici Prijedor, iako je u maju prošle godine udaljen sa posla jer narušava ugled Ministarstva.

Kolege su ga pokušale ubijediti da napusti zgradu, ali je on to odbio i pružao je fizički otpor, zbog čega je na kraju i priveden zbog počinjenog prekršaja.

Podsjetimo, protiv Radovanovića se vodi i postupak zbog pokušaja ubistva načelnika Policijske uprave Prijedor Dalibora Ivanića.

Njemu je određena i zabrana prilazaka Ivaniću.

Iz Policijske uprave Prijedor najavili su da će se danas oglasiti o ovom slučaju.

Inače, Borislav Radovanović je poznat i po učešću u grupi Pravda za Davida, a bio je i član Anketnog odbora Narodne skupštine RS koja se bavila slučajem ubistva Davida Dragičevića, ispred ove grupe-

Podsjećamo da je ministar Dragan Lukač za vrijeme jedne od sjednica Anketnog odbora ušao u otvoreni sukob sa Radovanovićem, odbivši da odgovara na njegova pitanjam, nakog čega je sjednica prekinuta.

0 Shares
0 Shares
Copy link