Nedjelja, 19.01.2020
More
  Početna Vijesti

  Trebinje: Pokušali da ukradu “golf pet”, vlasnik ih spriječio

  Podijeli:

  TREBINJE – Policijskoj stanici Trebinje juče je prijavljeno da je, neposredno prije prijave, pokušana krađa putničkog automobila „golf pet“. 

  Foto: Moja Hercegovina
  Foto: Moja Hercegovina

  Kako nezvanično saznajemo, vlasnik “golfa pet” čuo je buku u dvorištu svoje kuće, gdje je ovaj automobil bio parkiran. Kada je izašao da vidi šta se dešava, osobe koje su pokušale da ukradu “golf pet” su pobjegle. U toku je rasvijetljavanje krivičnog djela „Krađa u pokušaju“.

  Osim ovog krivičnog djela, policijskoj stanici Trebinje juče je prijavljeno da je radniku jedne zdrastvene ustanove prijećeno. U toku je rasvijetljavanje događaja koji je kvalifikovan kao krivična djela: „Izazivanje nacionalne, rasne ili vjerske mržnje, razdora ili netrepeljivosti“ i „Ugrožavanje sigurnosti“.

  Takođe, policijskoj stanici Bileća prijavljeno je da je jedno lice uputilo SMS prijetećeg sadržaja drugom licu. U toku je dokumentovanje krivičnog djela „Ugrožavanje sigurnosti“.

  Policijska stanica Trebinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala E.A. počinilo krivično djelo „Ugrožavanje sigurnosti“.

  Policijska stanica Nevesinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala D.M. počinilo krivično djelo „Neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga“ i „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“.

  Podijeli:

  Izdvojene vijesti

  Podmetnuli mu 80.000 dolara, moraju da plate 5.000 KM

  Radio-televizija Republike Srpske i bivši urednik informativnog programa javnog servisa Siniša Mihailović moraju da plate 5.000 maraka novinaru BN televizije Vladimiru Kovačeviću zbog klevete. Prvostepenu...

  Eko fond “obasjao” MG Sunce

  Novembra mjeseca prošle godine Fond za zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost Republike Srpske donio je odluku o dodjeli finansijskih sredstava (ukupno tri i po...

  Elektrokrajina nezakonito reklamira privatna preduzeća, krivične prijave protiv odgovornih

  U septembru mjesecu prošle godine, javno preduzeće "Elektrokrajina" je uz račune za električnu energiju distribuiralo i letke fondacije "Djeca nam se rađala", u kojoj...

  POVEZANE VIJESTI