Početna  /  Trebinje: Pokušali da ukradu “golf pet”, vlasnik ih spriječio
Hercegovina Trebinje

Trebinje: Pokušali da ukradu “golf pet”, vlasnik ih spriječio

TREBINJE – Policijskoj stanici Trebinje juče je prijavljeno da je, neposredno prije prijave, pokušana krađa putničkog automobila „golf pet“. 

Foto: Moja Hercegovina
Foto: Moja Hercegovina

Kako nezvanično saznajemo, vlasnik “golfa pet” čuo je buku u dvorištu svoje kuće, gdje je ovaj automobil bio parkiran. Kada je izašao da vidi šta se dešava, osobe koje su pokušale da ukradu “golf pet” su pobjegle. U toku je rasvijetljavanje krivičnog djela „Krađa u pokušaju“.

Osim ovog krivičnog djela, policijskoj stanici Trebinje juče je prijavljeno da je radniku jedne zdrastvene ustanove prijećeno. U toku je rasvijetljavanje događaja koji je kvalifikovan kao krivična djela: „Izazivanje nacionalne, rasne ili vjerske mržnje, razdora ili netrepeljivosti“ i „Ugrožavanje sigurnosti“.

Takođe, policijskoj stanici Bileća prijavljeno je da je jedno lice uputilo SMS prijetećeg sadržaja drugom licu. U toku je dokumentovanje krivičnog djela „Ugrožavanje sigurnosti“.

Policijska stanica Trebinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala E.A. počinilo krivično djelo „Ugrožavanje sigurnosti“.

Policijska stanica Nevesinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala D.M. počinilo krivično djelo „Neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga“ i „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“.

0 Shares
Copy link
Powered by Social Snap