Početna  /  Trebinje: Odbio alkotestiranje, pa udario policajca nogom
Hercegovina Trebinje

Trebinje: Odbio alkotestiranje, pa udario policajca nogom

TREBINJE – Nakon što je odbio alkotestiranje i test na prisustvo opojnih droga, Trebinjac J. Š. udario je nogom policajca u prostorijama Policijske stanice Trebinje, u noći između subote i nedjelje.

Ilustracija (Foto: Moja Hercegovina)

Kako se navodi u saopštenju Policijske uprave Trebinje, policajci su navedene noći, u ulici Vojvode Stepe Stepanovića u Trebinju, zaustavili putnički automobil kojim je upravljao J. Š. i izdali mu naređenje  da se podvrgne alkotestiranju i testu na prisustvo opojnih droga, što je on odbio.

– Nakon toga, ovo lice je u skladu sa Zakonom o policiji i unutrašnjim poslovima lišeno slobode i sprovedeno u prostorije Policijske stanice Trebinje. U prostorijama Policijske stanice Trebinje lice inicijala J.Š. je nastavilo sa narušavanjem javnog reda i mira, na način što je vrijeđalo i psovalo policijske službenike, nakon čega je nogom udarilo jednog od policijskih službenika – navodi se u saopštenju PU Trebinje.

Licu je izdat prekršajni nalog za počinjeni prekršaj po Zakonu o javnom redu i miru „ometanje državnih organa, privrednih društava i drugih pravnih lica u vršenju javnih funkcija“, a slijedi dostavljanje izvještaja o počinjenom krivičnom djelu „napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti“.

Oznake
0 Shares
0 Shares
Copy link