Početna  /  Trebinje: Jedan ranjeni u pucnjavi životno ugrožen
Hercegovina Trebinje

Trebinje: Jedan ranjeni u pucnjavi životno ugrožen

TREBINJE – Stanje pacijenta V. R. (31), koji je danas ranjen u pucnjavi u trebinjskom kafiću “Galerija”, stabilno je, dok je prognoza za Đ. G. (19), takođe ranjenog u ovoj pucnjavi, za sada neizvjesna, rečeno je novinarima u Bolnici Trebinje. Napadač N. N. (26) je u bjekstvu.

Bolnica u Trebinju (Foto: Moja Hercegovina)
Bolnica u Trebinju (Foto: Moja Hercegovina)

 – U Jedinicu intezivne njege, zbog posljedica povređivanja vatrenim oružjem, primljena su dva pacijenta muškog pola. Pacijent R.V zadobio je prostrijelnu ranu u predjelu vrata. Nalazi se na daljem ispitivanju i liječenju, stabilnog zdravstvenog stanja u ovom trenutku. Pacijent G. Đ, životne dobi 19 godina zadobio je prostrijelnu ranu desne potkoljenice i dvije ustrijelne rane u predjelu leđa. Nakon hitne CT dijagnostike, najvjerovatnije je planirano hirurško, operativno liječenje. Prognoza je za sada neizvjesna – saopštila je novinarima Dragana Zirojević iz Bolnice Trebinje.

Kako nezvanično saznajemo, pucnjava se dogodila oko 13 časova i 15 minuta kada su Vladan Radovanović i Đorđe Govedarica pili piće u bašti kafića “Galerija”, a N. N. iz bašte susjednog kafića pucao na njih iz vatrenog oružja.

Više detalja biće poznato nakon uviđaja.

Podsjećanja radi, N. N. je 1. aprila ranjen u pucnjavi koja se dogodila ispred “Galerije” kada je vlasnik Nemanja Spaić pucao na njega.  N. N. je radio kao obezbjeđenje u ovom kafiću sve dok se 13. marta, ispred istog, nije potukao sa licem Z. G. (24), a zatim pucao na njega. Pretpostavlja se da je otkaz bio povod za sukob sa Spaićem, kao i za današnji sukob sa Radovanovićem koji je suvlasnik “Galerije”.

1 Share
1 Share
Copy link