Početna  /  Socijalisti Petra Đokića u Trebinju poručili: Daćemo aktivan doprinos u rješavanju osnovnih potreba čovjeka!
Izdvajamo Trebinje

Socijalisti Petra Đokića u Trebinju poručili: Daćemo aktivan doprinos u rješavanju osnovnih potreba čovjeka!

Socijalistička partija Trebinje od danas je u predizbornoj kampanji, a povodom zvaničnog ulaska u predizbornu borbu predstavljen je i slogan ”Za bolju Srpsku”. Rajko Ćapin, lider trebinjskih socijalista, rekao je za inernet magazin ”Moja Hercegovina” da će voditi kampanju u kojoj će osnovne potrebe čovjeka biti primarne.

Danas je počela predizborna kampanja, a politički subjekti u oba entiteta Bosne i Hercegovine obilježili su početak izborne borbe za naklonost birača. Trebinjski Socijalisti Petra Đokića poručili su na ozvaničenju kampanje da će istu voditi korektno i da će akcenat staviti na rješavanje osnovnih potreba čovjeka. Rajko Ćapin, lider Socijalističke partije u Trebinju i treći nosilac na poslaničkoj listi u Izbornoj jedinici 9, za internet magazin ”Moja Hercegovina” kratko je govorio o početku kampanje. Borba za pravni poredak, pružanje podrške mladima, kao i jačanje bezbjednosne situacije samo su neke od problematika sa kojima će se pokušati suočiti tokom predizborne kampanje.

”Naša kampanja će biti u skladu sa mogućnostima da u sferi svih  zbivanja na solidaran i društveno odgovoran način damo aktivan doprinos u rješavanju osnovnih potreba čovjeka, uvažavajući stvarni trenutak  i realne pretpostavke. Borićemo se za pravni poredak, jačanje bezbjednosnog sistema, afirmaciji i pružanju podrške mladima, te zaštiti i povećanju prava osoba u trećem životnom dobu.” – rekao je Ćapin za MH.

Igor Svrdlin

 

0 Shares
0 Shares
Copy link