Početna  /  SNSD proglasio pobjedu u Prijedoru: Pobjeda u izuzetno teškim uslovima za nas je pokazatelj naše moći
Izdvajamo Republika Srpska

SNSD proglasio pobjedu u Prijedoru: Pobjeda u izuzetno teškim uslovima za nas je pokazatelj naše moći

Slobodan Javor kandidat SNSD-a za gradonačelnika Prijedora ubjedljivo vodi u tom gradu, saopšteno je iz Izbornog štaba SNSD-a.

U štabu SNSD-a se već slavi. U izborni štab SNSD-a u Prijedoru stigao je i Milorad Dodik, koji je izjavio da je ova pobjda pokazatelj da je SNSD i dalje moćan uprkos teškim uslovima i specifičnim okolnostima koje su se dešavale pred prijevremene izbore u Prijedoru.

Do sada su obrađeni rezultati sa 62 biračka mjesta od 130. Slobodan Javor osvojio je 2.400 glasova više od kandidata DNS Gorana Predojevića, navode u ovom štabu.

”Hvala svima koji su glasali za nas i podržali našu izbornu politiku.” – rekao je Slobodan Javor na konferenciji za novinare.

Milorad Dodik je rekao da ga je već zvao Nenad Nešić i čestitao mu izbornu pobjedu. U izbornom štabu nalazi se i Dalibor Pavlović, bivši gradonačelnik Prijedora, za kojeg je predsjednik najveće partije u RS rekao da je on, uprkos svemu, i dalje važan dio SNSD-a.

“Ova naša priča traje evo već 10-11 mjeseci. Drago mi je što je narod prepoznao jednu odgovornu politiku, narod se opredijelio i glasao za nastavak te odgovorne politike”, rekao je novoizabrani gradonačelnik Prijedora.

Javor se zahvalio i svim kandidatima što su bili korektni.

“Nadamo se da ćemo se zajedno sastati narednih dana, sjesti za sto, pogledati u oči i da svi zajedno donosimo odluke za naš grad, za naše Prijedorčane”, kaže Javor.

Javor je istakao da u Prijedoru  ima dovoljno mjesta za sve i da svi treba zajedno da rade grade kako bi mladim naraštajima ostavili grad u najboljem mogućem svjetlu.

“Želim da se zahvalim svim koalicionim partnerima koji su stali uz nas, koji su nas podržali od prvog dana”, rekao je Javor i dodao:

“Od prvog dana naša koalicija je čvrsta, iz dana u dan sve jača i jača i biće još jača i jača!” – rekao je Slobodan Javor.

Izvor: RTRS

 

1 Share
1 Share
Copy link