Početna  /  SAZNAJEMO: Bileća domaćin premijere filma "Na mliječnom putu", stiže i Monika Beluči
bileća Hercegovina Kultura

SAZNAJEMO: Bileća domaćin premijere filma “Na mliječnom putu”, stiže i Monika Beluči

BILEĆA – Kako saznaje portal “Moja Hercegovina”, proslavljeni srpski režiser Emir Kusturica odlučio je da, nakon svjetske premijere u Veneciji, svoj film “Na mliječnom putu” domaćoj publici premijerno prikaže baš u Bileći. Ovim povodom on je danas posjetio ovu opštinu, gdje se sastao sa njenim načelnikom Miljanom Aleksićem, kako bi se dogovorili oko pojedinosti.

Miljan Aleksić i Emir Kusturica na sastanku u Bileći (FOTO: Moja Hercegovina)
Miljan Aleksić i Emir Kusturica na sastanku u Bileći (FOTO: Moja Hercegovina)

Kusturica je na sastanku najavio spektakularnu premijeru svog filmskog ostvarenja, a načelnik Miljan Aleksić za naš magazin kaže da je prijatno iznenađen ovakvom odlukom.

– Čak sam i pozitivno šokiran da će moj grad biti domaćin premijeri tako grandioznog filmskog ostvarenja. Bileća je grad filma sa tri oskarovca i ja sam danas najponosniji načelnik u Republici Srpskoj pošto se ovom premijerom film u Bileću vraća na velika vrata – kazao je Aleksić za “Moju Hercegovinu”.

Premijeri u Bileći, kako je Kusturica danas najavio, prisustvovaće brojne visoke zvanice, među kojima i proslavljena glumica Monika Beluči koja igra glavnu žensku ulogu, kao i srpska glumica Sloboda Mićalović.

Inače, jednu od rola u filmu “Na mliječnom putu” igra upravo načelnik Bileće Miljan Aleksić.

Očekuje se da će premijera biti za mjesec i po dana.

Jelena Denda Borjan

0 Shares
Copy link
Powered by Social Snap