Početna  /  Sastanak Pavića i Dodika završen, slijedi nastavak
Republika Srpska

Sastanak Pavića i Dodika završen, slijedi nastavak

Sastanak završen nešto prije 17 časova. Nema konkretnog dogovora Pavića i Dodika, nastavljaju razgovore i sledeće sedmice.

Razgovor protekao u prijateljskoj atmosferi. Rečeno je mnogo stvari i prijedloga kako bi se razriješili problemi u odnosima, a bilo je i prijedloga za unapređenje života i rada u parlamentu”, kazao Pavić.

On je naveo da će razgovori biti nastavljeni i sledeće sedmice. Prema njegovim riječima obje strane su izrazile odlučnost da se i dalje radi na jačanju koalicionih odnosai u RS i BiH. “Konačan stav biće poznat naredne sedmice”, rekao je Pavić.

Govoreći o detaljima sastanka, Dodik je rekao da koaliciona saradnja nije upitna. “Postoje odredjeni problemi na nižem nivou i kod nekih imenovanja”, kazao je Dodik, dodajući da će sve biti poznato u narednim danima.

Predsjednik SNSD Milorad Dodik stigao je u prostorije Glavnog odbora DNS-a, gdje je razgovarao sa liderom te stranke Markom Pavićem.

Podsjetimo da je nedavno DNS zamrznuo odnose u koaliciji sa SNSD-om.

Sa Dodikom bio je kompletan vrh SNSD u kome su Željka Cvijanović, Radovan Višković, Nebojša Radmanović, Igor Radojičić i generalni sekretar te stranke Luka Petrović.

Zanimljivo je da delegaciju SNSD-a ispred sjedišta DNS-a nije sačekao niko od viđenijih ljudi iz DNS-a.

Oko zgrade u kojoj se nalazi sjedište DNS bio je primjetan veći broj policije i brojne ekipe novinara.

0 Shares
0 Shares
Copy link