Početna  /  Radikali Republike Srpske predstavili u Nevesinju odborničku listu
Hercegovina nevesinje Vijesti

Radikali Republike Srpske predstavili u Nevesinju odborničku listu

NEVESINjE – Opštinski odbor Srpske radikalne stranke Republike Srpske danas je u Velikoj Sali opštine Nevesinje predstavio samostalnu odborničku listu na kojoj se nalaze imena 26 kandidata koji će stranku predstavljati na narednim lokalnim izborima. Iz Opštinskog odbora radikala pružena je podrška kandidatu za načelnika i trenutnom načelniku opštine Nevesinje, Momčilu Šiljegoviću.

(FOTO: Moja Hercegovina)
(FOTO: Moja Hercegovina)

Suzana Kešelj predsjednik Opštinskog odbora rekla je da SRS RS u Nevesinju na predstojeće lokalne izbore izlazi samostalno, sa punom odborničkom listom.

Naša odbornička lista je spoj mladosti i iskustva i mislimo da je baš to dobitna kombinacija. Mi prepoznajemo ključne probleme u Nevesinju i imamo rješenje za njih. Gorući problemi u Nevesinju su velika nezaposlenost, nizak životni standard i stopa nataliteta. Upravo ćemo se zalagati za rješavanje ovih problema. Zalagaćemo se za razvoj sela, podsticaje za poljoprivrednike, jer bez jakog sela nema jake opštine“, rekla je Suzana Kešelj i dodala da se u narednom periodu značajnija sredstva moraju izdvajati za mlade, te za razvoj sporta i kulture i pozvala mlade da udruženim snagama učine iskorak za bolje Nevesinje.

Radovan Kravić, član izvršnog odbora i kandidat za odbornika rekao je da, oslanjajući se na dosadašnju tradiciju, očekuje dobar izborni rezultat.

Naši odbornici u prethodnom sazivu su bili faktor stabilnosti i konstitutivnosti  i parlament je uz njihovu podršku mogao da donosi odluke koje se tiču razvoja opštine Nevesinje. Mi smo u potpunosti sjedinjeni sa interesima naroda, našeg običnog čovjeka, zdrave porodice koja treba da bude nosilac razvoja sigurnosti i prosperiteta svake, pa i naše zajednice. Što se tiče kandidata za načelnika opštine Nevesinje mi podržavamo aktuelnog načelnika Momčila Šiljegovića iz razloga što je vodio politiku jedinstva, sabornosti i politiku dobrih odnosa“, rekao je Kravić i dodao da će nastaviti davati punu podršku politici unutar koje su započeti i realizovani značajni kapitalni projekti.

Ljubiša Bukvić

0 Shares
0 Shares
Copy link