Početna  /  Provalili u ugostiteljski objekat u Trebinju: Jedno lice uhapšeno
Hercegovina Trebinje

Provalili u ugostiteljski objekat u Trebinju: Jedno lice uhapšeno

TREBINjE – U noći između 19. i 20. septembra 2017. godine jedno ili više lica provalili su u ugostiteljski objekat koji se nalazi u trebinjskom Starom gradu i tom prilikom ukrali određenu količinu novca i nekoliko komada inventara, saopšteno je iz Policijske uprave (PU) Trebinje. 

Foto: Moja Hercegovina

Slučaj je policiji prijavljen 20. septembra. Kako stoji u policijskom izvještaju, provalnici su razvalili ulazna vrata i otuđili novac i inventar i to djelo okarakterisano je kao krivično djelo “teška krađa”.

“Operativnim radom na terenu policijski službenici su došli do saznanja koja lica su počinila krivično djelo, kao i gdje su sakrila ukradene predmete. Izvršenom opservacijom sa zasjedom, lice inicijala R.M. je lišeno slobode u trenutku kada je iznosilo predmete iz objekta gdje su bili sakriveni”, navodi se u saopštenju PU Trebinje.

Policijska stanica Trebinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala R.M. izvršilo krivično djelo „teška krađa“.

0 Shares
Copy link
Powered by Social Snap