Početna  /  Petrović: Hapšenje Pavlovića skretanje pažnje sa sramnog djelovanja u Sarajevu
Hercegovina Trebinje

Petrović: Hapšenje Pavlovića skretanje pažnje sa sramnog djelovanja u Sarajevu

Generalni sekretar SNSD-a Luka Petrović, rekao je da današnja spektakularna akcija privođenja vlasnika i zaposlenih u Pavlović banci, koju je “predvodila BN televizija uz asistenciju Sipe”, nije ništa drugo nego jeftin pokušaj skretanja pažnje sa “šokantnog otkrića o sramnom glasanju ministara iz tzv. Saveza za promjene protiv Republike Srpske i svog naroda”.

Foto: Moja Hercegovina
Foto: Moja Hercegovina

– Zašto su ministri iz tzv. Saveza za promjene glasali na tajnoj sjednici, tajno i protiv Republike Srpske, neće sići s dnevnog reda ni da Sipa preduzme još 10 ovakvih akcija – rekao je Petrović.

On je dodao da ovo nažalost pokazuje svu “nakaradnost i izopačenost neustavnih policijsko-pravosudnih institucija, koje redovno i po pravilu služe samo za politička potkusurivanja”.

– Naše informacije govore da je ovu akciju direktno naložio ministar bezbjednosti BiH Dragan Mektić, kako bi sakrio svoje nečasne tragove i tragove svojih kolega sa tajne sarajevske sesije od 26. januara – istakao je Petrović.

Moja Hercegovina

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali
  • Citam kako su uhapsili neke zbog scerca i rezanja duvana u Z.Hercegovini. A prica se da ce se kod nas na trzistu pojaviti marka “MILE” i “REFERENDUM”. Ko nije do sada pusio, sad ce popusiti.

0 Shares
0 Shares
Copy link