Početna  /  Najava: Promocija knjige ”Crno-bela ideologija” uz pratnju grobarskih pank himni
Hercegovina Trebinje Vijesti

Najava: Promocija knjige ”Crno-bela ideologija” uz pratnju grobarskih pank himni

U trebinjskom Domu mladih u petak, 9.11. tekuće godine prava poslastica za sve simpatizere i navijače beogradskog Partizana. Sa početkom u 20 časova održaće se prva promocija knjige ”Crno-bela ideologija” van Beograda. Organizatori poručuju da su Trebinje izabrali jer smatraju da je grad na Trebišnjici, uz Nikšić, najgrobarskiji grad van Srbije. Svi prisutni će pored knjige moći kupiti i novi kompilacijski CD ”Neobjašnjiva aroma” koji je produkt saradnje GTR-a (Grobarski trash romantizam) i raznih pank muzičara. Najavljeno je da će ovom prilikom Trebinje postati bogatije za mural inspirisan Partizanom koji će svoje mjesto naći u centru grada.

Knjiga razgovora sa partizanovcima, nazvana ”Crno-bela ideologija” svjetlost dana ugledala je 1.oktobra a od tada je više puta promovisana u Beogradu. U Trebinju će se, u petak, 9.11. održati prva vanbeogradska promocija ovog štiva koje će nesumnjivo biti jako zanimljivo svim simpatizerima i navijačima beogradskog Partizana. U toku promocije, prisutni će moći čuti, a i zapjevati pjesme sa novog albuma ”Neobjašnjiva aroma” koji je nastao u saradnji GTR-a i pank muzičara kojima je crno-bijela kombinacija u i oko srca. U saopštenju organizatora navodi se da će ovim povodom biti urađen i mural u centru grada. Ova promocija je, nema dileme, prava poslastica za ljubitelje Partizana, ali i ostale ljubitelje sporta.

Učesnici promocije su Ivan Lovrić (GTR), Filip Jerinić (Bianconeri di Belgrado), Marko Trmčić (Grupa JNA) i Milan Milosavljević Deroks. Moderator promocije biće Darko Kurtović, trebinjski glumac, ljubitelj stripova, muzike i naravno, Partizana.

Saopštenje organizatora prenosimo u cjelosti:

”U Domu mladih u Trebinju, u petak od 20 časova održaće se prva promocija knjige ,,Crno-bela ideologija” van Beograda. Zasto baš Trebinje? Prvi razlog je što ga, uz Nikšic smatramo najgrobarskijim gradom van Srbije a drugi i podjednako važan što su na toj trusnoj zemlji Hercegovine rođene takve veličine srpske poezije i proze kao što su Aleksa Šantić i Jovan Dučić. Takođe, neki od učesnika same knjige su Hercegovci, Sergej Trifunović i Muharem Bazdulj.

Za vreme promocije knjige možete da čujete i kupite novi album ,,Neobjašnjiva aroma” koji je nastao kao proizvod saradnje GTR-a (Grobarski trash romantizam, op. aut.) i pank muzičara iz raznih bendova. Takođe, u okviru ovog gostovanja, oslikaćemo jedan mural u centru Trebinja. Vidimo se.” – navodi se u saopštenju.

Za kraj najave, bitno je pomenuti da je cijena knjige ”Crno-bela ideologija” 15 KM, dok će se CD ”Neobjašnjiva aroma” prodavati po cijeni od 10 KM.

348 Shares
348 Shares
348 Shares
Copy link