Najava: ”Pinki i Ponki u carstvu mašte”

U Trebinju, u Domu mladih, 16.8.2018. godine, trebinjski glumci Velibor Đorđić i Igor Svrdlin odigraće dječiju predstavu ”Pinki i Ponki u svijetu mašte”. Početak predstave je u 19:00, a u pitanju je pozorišni komad za djecu koji su ovi glumci odigrali već preko 100 puta, širom BiH, a avanture dva brata klovna su uvijek nailazile na sjajan prijem.

Foto: Jovan Vidaković

Predstava za djecu i mame, a mogu i tate, kako se navodi na plakatu predstave ”Pinki i Ponki u carstvu mašte”, sjajna je prilika za smijeh do suza, pa Velibor Đorđić, pisac i reditelj ove vesele igrarije, kaže da svi ponesu po tutu, jer će se upiškiti od smijeha. Avanture dva brata klovna, od kojih stariji Ponki obožava da se igra napolju i smišlja razne smicalice i igre, a mlađi, Pinki, pod uticajem tehnologije, zabavu svodi na igranje video igrica, imaju i edukativni karakter. Kroz neke zaboravljene igre, protkane maštom i veselom glumačkom igrom, djeca će sigurno uživati u ovoj predstavi.

Karte po cijeni od 3 konvertibilne marke svi zainteresovani mogu kupiti na dan predstave, 16.8. (četvrtak) na biletarnici Doma mladih.

 

 

Autor