Početna  /  Mladićev sin šokiran smrću svedoka: Dušan Dunjić je bio zdrav!
Srbija

Mladićev sin šokiran smrću svedoka: Dušan Dunjić je bio zdrav!

Neću ništa da prejudiciram. Samo moram da naglasim da je on bio jedan od ključnih veštaka u predmetu, izjavio je Darko Mladić.

Darko Mladić
Darko Mladić

“Profesor dr Dušan Dunjić je bio zdrav čovek, nije se upošte žalio na neke tegobe! Koliko je meni poznato, ali i ocu i njegovom advokatu on nije imao zdravstvenih problema. Njegova smrt nas je sve iznenadila, svi smo u šoku. U toku je istraga u koju je uključen i Ratkov advokat Branko Lukić i pre nego što se završi, neću ništa da prejudiciram. Samo moram da naglasim da je on bio jedan od ključnih veštaka u predmetu Mladić”, izjavio je za Kurir Darko Mladić povodom smrti Dunjića koji je u sredu uveče pronađen mrtav u hotelskoj sobi u Hagu.

Dunjić, specijalista sudske medicine više od 30 godina, i veštak odbrane u predmetu protiv Ratka Mladića, trebalo je u četvrtak da svedoči.

Srpskog veštaka pronašli su službenik hotela i predstavnik Međunarodnog suda u Hagu.

– Kako sam čuo on je te večeri trebalo da se pojavi na večeri, zvali su ga ali on nije odgovaro na telefonske pozive – dodaje Darko.

O svemu je odmah je obaveštena hitna služba, koja je po dolasku konstatovalala smrt, istraga je u toku.

Dušan Dunjić, stručnjak za sudsku medicinu iz Srbije, svedočio je u više predmeta  u Haškom tribunalu. Bio je veštak tužilaštva u predmetima Milan Milutinović i drugi, Vlastimir Đorđević i Ramuš Haradinaj i drugi, Radovan Karadžić, Stanislav Galić, Dragoljub Kunarac…

Veštačio je na suđenju za ubistvo premijera Zorana Đinđića, u slučaju povređivanja Vuka i Danice Drašković 1991. godine, ubistva Smaila Tarića i mnogih drugih.

Moja Hercegovina

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali
  • Podrska Ratku Mladicu i njegovoj porodici. Trazimo da se ispitaju svi zlocini koji su pocinjeni porodici Mladic. Trazimo da Dodik informise narod sta se desava sa sudjenjem gen.Mladica i da li je porodica Mladic materijalno zbrinuta. Trazimo da se u RS vise poklanja paznja gen.Mladicu,da clanovi njegove porodice budu vise u RS medijima.

0 Shares
0 Shares
Copy link