Početna  /  Krunić: Šarenac i Ćebedžija napustili su PDP zbog ličnih interesa
Hercegovina Trebinje Vijesti

Krunić: Šarenac i Ćebedžija napustili su PDP zbog ličnih interesa

TREBINJE – Ljubiša Krunić, predsjednik kluba odbornika Partije demokratskog progresa (PDP) u Skupštini grada Trebinja, ocijenio je netačnim navode da su odbornici Neđo Ćebedžija i Nenad Šarenac danas napustili ovu stranku zbog unutarstranačkih neslaganja. Navedeni dvojac, tvrdi Krunić, PDP je napustio zbog ličnih interesa.

Ljubiša Krunić (FOTO: Moja Hercegovina)
Ljubiša Krunić (FOTO: Moja Hercegovina)

Krunić je odlučno negirao Ćebedžijinu izjavu da je napustio PDP zbog „određenih političkih neslaganja“ sa ovom strankom.

– Ta izjava gospodina Ćebedžije je apsolutno netačna. Neslaganja nije bilo. Ja sam bio šokiran juče kad me nazvao i rekao da napušta odbornički klub PDP-a. Mislim da bi njima trebalo postaviti pitanje zašto to nisu uradili kada je PDP činio skupštinsku većinu i učestvovao u vlasti u gradskoj Skupštini – izričit je Krunić.

Prema njegovim riječima, očigledno je da je posrijedi lični interes Neđa Ćebedžije i Nenada Šarenca koji su, smatra Krunić, ovim činom iznevjerili povjerenje ljudi koji su im dali svoj glas kako bi zastupali njihove interese u Skupštini grada Trebinja.

– Ovdje je potpuno jasno da će gospodin Šarenac i gospodin Ćebedžija zastupati isključivo svoje interese u Skupštini grada Trebinja, što je maksimalno nekorektan odnos prema glasačima koji su im ukazali to povjerenje – kaže Krunić.

On je dodao da nema saznanja koji su lični interesi Ćebedžije i Šarenca, te da za iste nije ni interesovao i da je najbolje da to pitamo njih.

Jelena Denda Borjan

0 Shares
Copy link
Powered by Social Snap