Početna  /  Konskurs za posao u novom modernom hotelu visoke kategorije u Trebinju
Hercegovina Trebinje

Konskurs za posao u novom modernom hotelu visoke kategorije u Trebinju

TREBINJE – Za potrebe novog, modernog hotela visoke kategorije u Trebinju, kompanija Swisslion d.o.o. Trebinje i menadžment kompanija Casa del Mare Small Hotels Group raspisuju konkurs za prijem kandidata svih profila i zanimanja, poželjno sa radnim iskustvom.

hotel-radnici

U želji da postanemo lider u ovom dijelu Republike Srpske, sa prepoznatljivom uslugom i kvalitetom rada, od kandidata će se tražiti visok nivo profesionalizma, želja za učenjem, napredovanjem, stalnim usavršavanjem i poslovnom etikom, da se prilagođavaju savremenim trendovima i budu ambasadori i reprezenti naše kompanije. Pozicije za koje je otvoren konkurs su sledeće:

1. menadžer restorana
2. konobar
3. šanker
4. glavni kuvar
5. kuvar
6. pomoćni radnik u kuhinji
7. administrator
8. magacioner – radnik nabavne službe
9. šef recepcije
10. službenik recepcije
11. glavna sobarica
12. radnik domaćinstva (sobarica ili sobar)
13. radnik vešeraja
14. kućni majstor

Za pozicije 1, 2, 3, 7, 9, 10 se traži sposobnost komunikacije na engleskom jeziku, sposobnost rada na računaru, dobre organizacione sposobnosti, sposobnost za samostalno obavljanje više različitih zadataka u uslovima povećanog pritiska i sa striktnim vremenskim rokovima.

Za sve pozicije će prednost imati kandidati sa radnim iskustvom na istim ili sličnim poslovima.

Prijave na oglas dostaviti elektronski na e-mail adresu: office@casadelmare.me sa obaveznom naznakom: Oglas za hotel u Trebinju – (navesti poziciju za koju se prijavljujete na oglas).

Prijava na oglas treba da sadrži:

1. Propratno pismo,
2. CV ili biografiju sa detaljima o prethodnom radnom iskustvu,
3. Kopiju stečene diplome,
4. Svu prateću dokumentaciju kojom se mogu dokazati podaci navedeni u biografiji, ukoliko takva dokumentacija postoji (kopije: pisma preporuke, radne knjižice, potvrde o poznavanju stranih jezika i rada na računaru, potvrde o edukacijama, obukama i sl.),
5. Kopija lične karte.

Kandidati koji ispune uslove iz konkursa biće pozvani na razgovor. Prijave koje nisu zadovoljile uslove iz konkursa neće se dalje razmatrati u postupku prijema, a kandidati o tome neće biti posebno obaviješteni.

Rok za dostavljenje prijava je 19.12.2016. godine.

Zadržavamo pravo da ne izvršimo izbor po ovom oglasu.

swisslion-logo

103 Shares
103 Shares
103 Shares
Copy link