Početna  /  Koalicija ”Naša Hercegovina HNP-PDP” pozvala Petrovića i Ćurića na TV sučeljavanje
Izdvajamo Trebinje

Koalicija ”Naša Hercegovina HNP-PDP” pozvala Petrovića i Ćurića na TV sučeljavanje

Koalicija ”Naša Hercegovina HNP-PDP” u Saopštenju za javnost poziva Luku Petrovića i Mirka Ćurića na televizijsko sučeljavanje koje će biti emitovano na Youtube kanalu ”Hercegovina naša svetinja”. Oni predlažu da se u dva termina održe dvije debatne emisije, u kojoj će svoje stavove suprotstaviti Luka Petrović i Radenko Drašković te gradonačelnički kandidati Mirko Ćurić i Ilija Stanković. Emisije bi trebale biti emitovane u utorak 10.11. u 20 časova i u četvrtak, 12.11. u istom terminu.

Koaliciju ”Naša Hercegovina” čine Hercegovački narodni pokret i Partija demokratskog progresa. Oni će koalicionim sporazumom nastupiti na predstojećim lokalnim izborima na zajedničkoj listi, a zajedno sa Srpskom demokratskom strankom i ”Za pravdu i red – lista Nebojše Vukanovića” podržali su Ilijau Stankovića za mjesto gradonačelnika Trebinja. U saopštenju za javnost, koje, kao ovlašćeni predstavnik koalicija ”Naša Hercegovina” potpisuje Radenko Drašković, na televizijsko sučeljavanje pozivaju se Luka Petrović i Mirko Ćurić. Saopštenje prenosimo u cjelini i bez izmjena.

Predmet: Saopštenje za javnost koalicije ”Naša Hercegovina HNP-PDP

Uvažavajući činjenicu da nas do izbora dijeli sedam dana, da se kampanja odvija u vanrednim okolnostima usljed ”pandemije korona virusa”, a u želji da otvoreno i konkretno razgovaramo o svim pitanjima koja opterećuju našu svakodnevnicu, koalicija ”Naša Hercegovina HNP-PDP” usljed spoznaje pomenutih okolnosti, nalazi za shodno da vas pozove da na najgledanijoj i jedinoj otvorenoj televiziji na Youtube kanalu ”Hercegovina naša svetinja” i u jedinim raspoloživim terminima u utorak 10.11.2020. godine u 20:00 časova (Luka Petrović i Radenko Drašković) i četvrtak 12.11.2020. godine u 20:00 časova (Mirko Ćurić i Ilija Stanković, kandidati za gradonačelnika) otvoreno sučelimo stavove, kao ključni akteri ovih izbora.

Najljubaznije vas molimo da, zbog organizacije tehničke realizacije TV prenosa uživo, potvrdite svoje učešće najkasnije do ponedeljka, 9.11.2020. godine u 11:00 časova na e-mail adresu: hnppokret@hnppokret.com

Stoji u Saopštenju koje potpisuje Radenko Drašković.

 

1 Share
1 Share
Copy link