Početna  /  Elektro-Hercegovina podržala inicijativu MH: Šuko uskoro dobija struju!
Hercegovina

Elektro-Hercegovina podržala inicijativu MH: Šuko uskoro dobija struju!

MH je sinoć pokrenuo inicijativu za ponovno uključenje električne energije Nedeljku Ninkoviću Šuku. Rješenje problema se našlo brže nego što je iko očekivao. Šuko uskoro dobija struju!

Osnovna ideja je bila da slanjem dopisa preduzeću ”Elektro – Hercegovina a.d. Trebinje” zamolimo da se Ninkovićev prispjeli dug otpiše kako bi zainteresovani građani po uključenju električne energije mogli, u skladu sa mogućnostima, uplaćivati na Ninkovićev nalog novčani iznos kojim bi se unaprijed uplatila utrošena električna energija. Alternativno rješene je bilo to da, ukoliko naš prijedlog upućen ”Elektro – Hercegovina AD Trebinje” ne naiđe na odobravanje, pozovemo zainteresovane čitaoce da uplatama saniraju Ninkovićev ukupni dug. Srećom, za alternativno rješenje nije bilo potrebe, jer nam je odgovorno lice iz ”Elekto – Hercegovina a.d. Trebinje” jako brzo nakon dopisa odgovorilo pozitivno čime se ovo preduzeće priključilo inicijativi. Kako nam je rečeno u teelefonskom pozivu, u toku sljedeće sedmice biće nam javljeno na koji način će problem biti otklonjen kako bi Ninković uskoro dobio struju.

Mejl je poslat u 9:49, a već u 13:00 časova, Dragiša Sikimić, glavni i odgovorni urednik našeg internet magazina primio je telefonski poziv od Gordane Šukić, poslovne sekretarke u ”Elektro-Hercegovina a.d. Trebinje”, koja mu je saopštila da je uprava ovog preduzeća odlučila da će podržati našu inicijativu, te da će Ninkoviću uskoro biti uključena struja. Takođe, rečeno nam je da ćemo u toku sljedeće sedmice biti obaviješteni na koji način će problem sa dugom struje biti riješen.

O svim novim informacijama koje očekujemo iz Elektro-Hercegovine, kao i o sljedećim koracima koje ćemo preduzeti u cilju trajnog rješenja Ninkovićevog problema, javnost će biti blagovremeno obaviještena.

Dakle, prešli smo preko one brojke 12, napravili smo taj korak i, nadamo se, izašli iz začaranog kruga ”12 godina sa strujom – 12 godina bez struje”. U simboličnih 13:00 počeo se nazirati svjetloni strop i tračak nade. 

A nade itekako ima! Idemo dalje! Nakon priključenja električne energije, idemo u akciju uplaćivanja struje na račun koji se vodi na ime Anika Ninković. Na taj način ćemo zajedničkim snagama unaprijed uplatiti električnu energiju za Nedeljka Ninkovića Šuka, a ova akcija bi mogla ponijeti naziv ”Šuko – doživotno u svjetlu”.

Hvala svima koji su uzeli učešće u ovoj akciji, ovu slatku pobjedu možda nismo očekivali ovako brzo, ali smo je svakako očekivali. 

Hvala odgovornim licima ”Elektro -Hercegovina a.d. Trebinje” na brzo odgovoru i pridruživanju inicijativi.

Ima nade! Idemo dalje!

Igor Svrdlin

Pročitajte još:

Šuko – Brko iz parka za MH: U ratu sam im bio dobar a sad sam obični pijanac…

MH u posjeti Nedeljku Ninkoviću Šuku – Pozitivni odjeci i inicijativa za tračak svjetlosti u Brkovom životu

  •  
728 Shares
Copy link
Powered by Social Snap