Početna  /  Doktor Zlatko Maksimović objavio kandidaturu za gradonačelnika Bijeljine
Republika Srpska

Doktor Zlatko Maksimović objavio kandidaturu za gradonačelnika Bijeljine

BIJELJINA – Doktor Zlatko Maksimović objavio je kandidaturu za gradonačelnika Bijeljine, javlja reporeter BN televizije sa vanredne pres konferencije koja je održana u prostorijama Udruženja Uspješna Srpska.

zlatko_maksimovic

“Želim da vas obavjestim da sam nakon dugog perioda razmišljanja i nakon velikog pritiska javnosti odlučio da se kandidujem za gradonačelnika Bijeljine”, rekao je novinarima je doktor Maksimović i dodao da je to bila teška odluka.

“Teška odluka koja nosi veliku odgovoronost, teret je veliki, ali želim da stvorimo snažno i ekonomski jako društvo u Bijeljini”, kazao je kandidat za gradonačelnika Bijeljine.

“Mogu da obećam da ću raditi naporno, vrijedno, pošteno i domaćinski i da ću se rukovoditi interesima naših građana i da ću, ako mi građani ukažu povjerenje, nastojati da stvorim bolje i jače društvo, bolju i uređeniju Bijeljinu”, kazao je Maksimović.

Maksimović je dobio podršku osam političkih subjekata, a prema informacijama BN TV sa još tri se vode razgovori.

Moja Hercegovina

5 0 komentara

Kliknite ovde da biste komentarisali
  • Dodik kupio Zlatka i sad je preposteni Zlatko pokazao ko je ustvari i sirokim narodnim masama Izdao je SDS koji mu je dao sve,koji ga zaposlio,dao mu Dom Zdravlja,mjesto na Medicinskom fakultetu,Upravnim odborima,skupstinsku klupu a onda se preposteni doktor Zlatko ugradjivao preko firme “Prizma” da rekonstruise Dom Zdravlja u BN i pored svega ovog sto je krao u BN on se sad zali kako je u SDS BN zapostavljen.Ko si ti majmune uoste????.Da ti nije SDS i Srba iz SA koji su naselili BN i napravili od nje grad ni kanalizacije ni vode ne bi imao. Svim doktorima,sudijama,policajcima,oficirima,popovima treba zabraniti da se bave politikom jer tu su navece pljacke i zloupotrebe. p.s.Dodigova i Skrbiceva kcerka se udruzile pa otvorile apoteku pa se pitam hoce li im Zlatko i lopovska kompanija iz Zdravstva besplatno davati lijekove i puniti apoteku!!!

  • Mile Ronhil mu obecao mjesto ministra zdravlja ako se odvoji od SDS,ta kandidatura za gradonacelnika je samo pokrice.On se kandidovao ispred nekog udruzenja i podrzali su ga tri vladajuce stranke u RS. Sta mislite koje ce sve zahtjeve imati vladajuca koalicija ako bi on postao gradonacelnik. Maksimovica nece nista pitati jer on nece smjeti mrdnuti bez SNSD,jer od SNSD ce Maksimovic zavisiti. I onda sva ta prica o napretku koji bi on napravio a ovamo nece imati pravo uzeti ni novu obicnu olovku bez odobrenja Ronhila. Smjesno je sve to i prica za mladu djecu. SNSD treba Biljeljina samo kako bi mogao izvuci i to malo para sto u Biljeljinu dolazi.

  • Svakom doktoru koji se bavi politikom treba oduzeti licencu za rad i odjerati u zatvor.Kerovi su opljackali sve iz zdravstva,osilili se pa bi jos! Vlast Balkanskog diktatora i ludaka Dodiga se svodi samo kako opljackati Srbe i napraviti 3.NDH entitet i veliku NDH!

1 Share
1 Share
Copy link