Početna  /  Brojne medalje za ekipe iz Bileće na džip reliju u Kolašinu
Hercegovina

Brojne medalje za ekipe iz Bileće na džip reliju u Kolašinu

BILEĆA/KOLAŠIN – Posle uspješno održane bilećke „Džipijade“, na kojoj su se istakli kao uspješni organizatori, Bilećani su se proteklog vikenda u Kolašinu pokazali i kao uspješni takmičari na četvrtom Džip reliju “Montenegro adventure 4×4”. Vladimir Grubačić zauzeo je drugo mjesto u sveukupnom plasmanu, dok se u pojedinačnim disciplinama za treće mjesto izborio Aleksandar Dangubić. Trebinjac Dragan Pejović ponio je titulu najupornijeg i najatraktivnijeg vozača.

Bilećani uspješni u Kolašinu (FOTO: Moja Hercegovina)
Bilećani uspješni u Kolašinu (FOTO: Moja Hercegovina)

Prema riječima Aleksandra Dangubića, uslovi za vožnju i sam teren bili su isuviše zahtijevni, ali ekipe iz Bileće nisu se dale obeshrabriti.

Aleksandar Dangubić (FOTO: Moja Hercegovina)
Aleksandar Dangubić (FOTO: Moja Hercegovina)

– Samim dolaskom u Kolašin vidio sam da smo upali u nešto što se zove prejaka konkurencija, sačinjena od veoma sposobnih vozača sa posebno pripremljenim vozilima. Ipak, nismo posustali,

pokazali smo svoje vozačko umijeće i sposobnost sa vozilima koja nisu ništa posebno sređena! Stotinke su odlučivale i izborili smo više nego zapažen rezultat – ističe Dangubić koji je osnivač tradicionalne bilećke „Džipijade“.

Ovo je samo jedan u nizu zapaženih rezultata koje Bilećani ostvaruju širom reigona, a nastaviće, kažu, i dalje u tom pravcu.

– Nastavljamo dalje, naravno, sa boljom pripremom vozila, jer nam je to trenutno jedini nedostatak, a onda nas stotinke neće dijeliti od onih koji budu iza nas – siguran je Dangubić.

Detalj sa relija u Kolašinu (FOTO: Moja Hercegovina)
Detalj sa relija u Kolašinu (FOTO: Moja Hercegovina)

Jelena Denda