Početna  /  Begić iznio teške optužbe na račun Kosa, Blagića i Tomića – Blagić konferenciju nazvao bestidnom i najavio tužbu za klevetu!
Izdvajamo Republika Srpska

Begić iznio teške optužbe na račun Kosa, Blagića i Tomića – Blagić konferenciju nazvao bestidnom i najavio tužbu za klevetu!

Foto: Siniša Pašalić/Ras Srbija
Direktan egzekutor ucjene, koja mi je život pretvorila u pakao je Goran Kos, pomagali su mu Njegoš Tomić, navodni štrajkač glađu, i Stefan Blagić iz organizacije “Restart Srpska”, ali iza svega stoji narodni poslnik Milan Radović, rekao je Ivan Begić na iznenadnoj pres konferenciji ispred Narodne skupštine Republike Srpske. Stefan Blagić je za naš magazin kratko prokomentarisao teške optužbe koje je izrekao Ivan Bagić rekavši da se radi o bestidnoj konferenciji i da je u saradnji sa svojim advokatom već pripremio tužbu za klevetu.

Ivan Begić je danas ispred zgrade Narodne skupštine Republike Srpske, dok je trajala Posebna sjednica o političko-ekonomskoj situaciji u Bosni i Hercegovini, održao konferenciju za novinare na kojoj je iznio teške optužbe na račun Gorana Kosa, Njegoša Tomića i Stefana Blagića. Rekao je da se na ovakav korak odlučio nakon što su mu jutros na vrata pokucali policajci, i obratili mu se, kako je rekao, kao “hadnokrvnom ubici koji je pobio pola Vlade Republike Srpske”.

– Policija je došla po nalogu presuđenog kriminalca Mile Radišića i to zbog rušenja Kajak terase. Šta ja imam s Kajak terasom! Istovremeno, ja sam još 3. septembra prijavio ucjenu, jer je od mene traženo tri miliona KM da ne objavljuju moje snimke. Od tada ni tužilac Žana Bojić, ni Tužilaštvo, ni policija nisu saslušali nikog – kaže Begić.

Begić je rekao da mu je Tomić tražio tri miliona KM, a da mu je vlasnik “Media marketa” Goran Kos tražio milion KM ucjenjujući ga objavljivanjem njegovog privatnog snimka. Dodao je da se radi o dvije kriminalne grupe. Naveo je da su u jednoj grupi Stefan Blagić i nekoliko ljudi iz PDP-a te optužio predsjednika organizacije ”Restart” da se bavi ”prodajom droge banjalučkoj djeci”.

”Druga kriminalna grupa je politička grupa, na čijem je čelu Milan Radović iz SDS.” – rekao je Begić.

Kako saznaje Srskainfo Begić je od CIK BiH tražio da se obustavi postupak za prestanak njegovog odborničkog mandata, jer je zahtjev za to, kako je naveo, podnio pod pritiskom i zbog ucjene.

Internet magazin ”Moja Hercegovina” kontaktirao je Stefana Blagića i zamolio za komentar na teške optužbe izrečene protiv njega. On je Begićevu konferenciju nazvao bestidnom i najavio tužbu za klevetu protiv Ivana Begića.

”Niti ja, niti bilo ko iz organizacije koju vodim do sada se nije javno oglašavao o slučaju Ivan Begić. Nažalost, on je sada zatražio da to uradim(o). Snimci sa bestidne konferencije su već kod mog advokata, koji priprema tužbu za klevetu. Kako kaže, činjenica da je psihički obolio ga neće amnestirati pravosudne odgovornosti.” – kratko je prokomentarisao Blagić.

 

 

0 Shares
Copy link
Powered by Social Snap