Početna  /  Zoran Gajić sa ljubinjskim odbojkašima
Hercegovina ljubinje Vijesti

Zoran Gajić sa ljubinjskim odbojkašima

LjUBINjE – Predsjednik Odbojkaškog sveza Srbije Zoran Gajić boravio je juče u Ljubinju gdje se sastao sa načelnikom opštine Darkom Krunićem, te je nakon toga razgovarao i družio se sa ljubinjskim odbojkašima koji su ostvarili zapažene rezultate u mlađim kategorijama.

Sastanku u opštini prisustvovali su predstavnici ljubinjske odbojke, predsjednik Odbjkaškog saveza Republike Srpske Milutin Popović, te generalni sekretar Odbojkaškog saveza Srbije Ivan Knežević.

Ljubinjski odbojkaši u mlađim kategorijama već godinama ostvaruju vrhunske rezultate. Dominaciju su potvrdili i ove godine kad su postali pionirski prvaci Republike Srpske i BiH, kadetski prvaci Republike Srpske i vicešampioni BiH, kao i juniorski prvaci BiH.

Razgovor sa Gajićem, kažu mladi Ljubinjci, bio je dragocjen.

Gajić je sa načelnikom Ljubinja i rukovodstvom OSRS razgovarao o mogućnostima unaprijeđenja odbojke u ovoj lokalnoj zajednici.

„Ljubinje je prepoznatljiva odbojkaška sredina sa tradicijom dugom 56 godine i značajnim rezultatima u tom periodu. Klub ima podršku lokalne zajednice što je jako važno za njegovo uspješno funkcionisanje. To je rijetkost, a vi to treba da iskoristite. Želim vam sreću u radu, da uživate u svakom kontaktu sa loptom i da osjetite zadovoljstvo trenanja odbojke“, poručio je Gajić mladim odbojkašima iz Ljubinja.

Inače, Zoran Gajić će u u okviru odbojkaškog kampa u Trebinju narednih dana održati treninge za mlade odbojkaše i odbojkašice, te predavanja za trenere.

On je naglasio da će pokušati mladim sportistima i njihovim trenerima ukazati na teoretske i praktične osnove rada, na tehničke greške, kao i to na čemu treba da rade kad odu u svoje klubove.

Foto: Moja Hercegovina
Oznake
0 Shares
0 Shares
Copy link