Zaplijenjena marihuana u Istočnom Sarajevu, uhapšeni Trebinjci

TREBINjE / ISTOČNO SARAJEVO – N.G, A.Ć. i M.M, svi sa područja Trebinja, uhapšeni su u Istočnom Novom Sarajevu zbog sumnje da su počinili krivično djelo “Nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga”.

Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Kako je saopšteno iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo, njih trojica su u ovoj opštini iznajmili stan u kojem je pretresom pronađena određena količina marihuane.

“Na osnovu naredbe Osnovnog suda Sokoac i uz saglasnost dežurnog tužioca, dana  08.03.2017. godine izvršen je pretres navedenog stana u kome su zatečeni A.Ć, M.M.  i  M.G.  Tom prilikom pronađene su  dvije pvc kese sa sadržajem suve zeljaste materije koja asocira na opojnu drogu marihuanu, ukupne bruto mase 418,45 grama”, navodi se u saopštenju CJB Istočno Sarajevo.

N.G, M.M. i A.Ć. su lišeni slobode, dok je M.G iz Višegrada pozvana da se javi u službene prostorije radi obavljanja informativnog razgovora na navedene okolnosti.

U toku je kompletiranje i dokumentovanje predmeta nakon čega će protiv osumnjičenih lica biti  podnesen izvještaj nadležnom tužilaštvu.

Autor