Petak, 17.01.2020
More

  Zaplijenjena marihuana u Istočnom Sarajevu, uhapšeni Trebinjci

  Podijeli:

  TREBINjE / ISTOČNO SARAJEVO – N.G, A.Ć. i M.M, svi sa područja Trebinja, uhapšeni su u Istočnom Novom Sarajevu zbog sumnje da su počinili krivično djelo “Nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga”.

  Foto: Ilustracija
  Foto: Ilustracija

  Kako je saopšteno iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo, njih trojica su u ovoj opštini iznajmili stan u kojem je pretresom pronađena određena količina marihuane.

  “Na osnovu naredbe Osnovnog suda Sokoac i uz saglasnost dežurnog tužioca, dana  08.03.2017. godine izvršen je pretres navedenog stana u kome su zatečeni A.Ć, M.M.  i  M.G.  Tom prilikom pronađene su  dvije pvc kese sa sadržajem suve zeljaste materije koja asocira na opojnu drogu marihuanu, ukupne bruto mase 418,45 grama”, navodi se u saopštenju CJB Istočno Sarajevo.

  N.G, M.M. i A.Ć. su lišeni slobode, dok je M.G iz Višegrada pozvana da se javi u službene prostorije radi obavljanja informativnog razgovora na navedene okolnosti.

  U toku je kompletiranje i dokumentovanje predmeta nakon čega će protiv osumnjičenih lica biti  podnesen izvještaj nadležnom tužilaštvu.

  Podijeli:

  Izdvojene vijesti

  Podmetnuli mu 80.000 dolara, moraju da plate 5.000 KM

  Radio-televizija Republike Srpske i bivši urednik informativnog programa javnog servisa Siniša Mihailović moraju da plate 5.000 maraka novinaru BN televizije Vladimiru Kovačeviću zbog klevete. Prvostepenu...

  Eko fond “obasjao” MG Sunce

  Novembra mjeseca prošle godine Fond za zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost Republike Srpske donio je odluku o dodjeli finansijskih sredstava (ukupno tri i po...

  Elektrokrajina nezakonito reklamira privatna preduzeća, krivične prijave protiv odgovornih

  U septembru mjesecu prošle godine, javno preduzeće "Elektrokrajina" je uz račune za električnu energiju distribuiralo i letke fondacije "Djeca nam se rađala", u kojoj...

  POVEZANE VIJESTI