Početna  /  Vučurević priznao izborni poraz: Nadam se da će nova vlast učiniti mnogo više od nas
Hercegovina Trebinje

Vučurević priznao izborni poraz: Nadam se da će nova vlast učiniti mnogo više od nas

TREBINjE – Kandidat Saveza za promjene za gradonačelnika Trebinja Slavko Vučurević priznao je izborni poraz i čestitao pobjedu svom protivkandidatu Luki Petroviću. On se zahvalio svi građanima Trebinja koji su izašli na izbore.

Slavko Vučurević i Vidomir Begenišić (Foto: Moja Hercegovina)
Slavko Vučurević i Vidomir Begenišić (Foto: Moja Hercegovina)

„Hvala svima koji su glasali i za mene i protiv mene. Žao mi je što narod nije prepoznao ono što smo mi htjeli da uradimo, ali bože moj. Ja prije svega želim dobro zdravlje građanima Trebinja i prosperitet gradu Trebinju. Nadam se da će vlast koja dolazi učiniti mnogo više nego što smo mi uradili. U tom pravcu svom nasljedniku i novoj skupštinskoj većini želim puno sreće i uspjeha. Ja sam spreman da u svakom smislu pomognem razvoj našeg grada“, kazao je Vučurević.

Vidomir Begenišić, predsjednik Gradskog odbora SDS-a u ime ove stranke čestitao je pobjedu SNSD-ovom Luki Petroviću i poželio mu mnogo sreće u radu.

„Ja želim da kažem da sam jako ponosan na sve ljude i svoje saradnike iz SDS-a. posebno sam ponosan na gospodina Slavka vučurevića koji je bio gradonačelnik prethodne četiri godine. Ponosan sam i na ljude iz njegove partije, te na ljude iz Pokreta za Trebinje. Prethodne četiri godine za Trebinje smo radili maksimalno patriotski, uradili smo mnogo toga. Iz nekih razloga, građani Trebinja na dan izbora to nisu prepoznali. Zahvaljujem se svim biračima i drago mi je da je sve, uz manje nepravilnosti, prošlo u najboljem redu“, kazao je Begenišić.

SNSD-ov kandidat Luka Petrović je kazao da je razlika u broju glasova između njega i Vučurevića 2. 800 glasova.

„Oni su pokazali kulturu i volju da moramo biti bolji i snažniji i to je bila naša parola svih ovih dana. Idemo u snažnije i bolje Trebinje“, rekao je Petrović.

Na trebinjskim ulicama su kolone automobila koje proslavljaju pobjedu SNSD-a.

Nikolija Bjelica

116 Shares
116 Shares
116 Shares
Copy link