Početna  /  Vučurević odgovorio na Petrovićev poziv: Nećemo za isti sto
Hercegovina Trebinje Vijesti

Vučurević odgovorio na Petrovićev poziv: Nećemo za isti sto

TREBINjE – Na poziv SNSD-ovog kandidata za gradonačelnika Trebinja Luke Petrovića na sastanak povodom predstojećeg referenduma neće se odazvati aktuelni trebinjski gradonačelnik Slavko Vučurević, saopštio je to danas medijima.

Slavko Vučurević (Foto: Moja Hercegovina)
Slavko Vučurević (Foto: Moja Hercegovina)

Petrović je juče poslao poziv kako bi zajednički postigli dogovor i poslali jasnu poruku iz Trebinja o zajedničkom djelovanju u narednih nekoliko dana.

Ovaj poziv, prvi čovjek Trebinja smatra provokacijom i licemjerstvom, te iznosi jasan stav da sastanku ne želi da prisustvuje.

„Ne može na sabornost da poziva stranka koja nije državotvorna, čiji se predsednik javno hvalio da nije učestvovao u stvaranju RS. Ne mogu da pozivaju na sabornost oni koji ovih dana zapošljavaju u HET kriminalce, ubice i rasturače droge. Ne mogu da pozivaju oni koji djecu boraca i poštenih radnika nazivaju kopiladima, oni koji su prijetili borcima i koji ljude nazivaju izdajnicima“, pojasnio je svoj stav gradonačelnik Vučurević.

Poručio je da narod u Republici Srpskoj zna šta je 9. januar i da ga želi slaviti, te da ga ne treba na to posebno pozivati.

Petrovićev skup Vučurević tumači kao klasično sakupljanje političkih poena.

„Ovo je klasična podvala. Sa ovakvom sektom nema napretka. Mi sa njima nemamo ništa“, poručio je Vučurević.

Nikolija Bjelica

93 Shares
93 Shares
Copy link