Početna  /  Vozačkom dvojcu iz Trebinja treće mjesto u Zvorniku
bileća gacko Hercegovina Trebinje

Vozačkom dvojcu iz Trebinja treće mjesto u Zvorniku

TREBINJE – Trebinjski vozački dvojac, koji čine Dragan Pejović i Brano Rudović, proteklog vikenda osvojio je treće mjesto u Zvorniku, na takmičenju terenskim vozilima, koje je organizovao Off road Savez Bosne i Hercegovine.

Dragan Pejović i Brano Rudović

Oni su se u teškoj konkurenciji, koju su činile 53 posade iz cijele države, izborili za treće mjesto u ukupnom plasmanu.

Osim njih, u takmičenju su učestvovala još dvije posade iz nedavno osnovanog hercegovačkog Auto-moto kluba “Tajfun BGT”. Predsjednik ovog kluba Aleksandar Dangubić za “Moju Hercegovinu” kaže da je veoma zadovoljan rezultatom koji su napravili Pejović i Rudović.

– Naš klub je učestvovao tri vozila na ovoj džipijadi, ali su dva odmah, zbog kvarova, morala da prekinu takmičenje. U proteklom vremenu sam ja osvajao skoro sve pehare, ali ovog puta nisam ni učestvovao i presrećan sam što u okviru našeg kluba isplivavaju novi vozači spremni da odole svakom izazovu i osvoje zapažene rezultate u samom vrhu tabele – istakao je Dangubić za naš magazin.

Tri hercegovačke posade iz Auto-moto kluba “tajfun BGT”

Automotoklub “Tajfun BGT” je novoosnovani klub ljubitelja terenske vožnje sa sjedištem u Bileći, a okuplja vozače iz Bileće, Gacka i Trebinja.

Detalj sa takmičenja u Zvorniku

Jelena Denda Borjan

0 Shares
0 Shares
Copy link