Subota, 18.01.2020
More
  Početna Vijesti

  Vozačkom dvojcu iz Trebinja treće mjesto u Zvorniku

  Podijeli:

  TREBINJE – Trebinjski vozački dvojac, koji čine Dragan Pejović i Brano Rudović, proteklog vikenda osvojio je treće mjesto u Zvorniku, na takmičenju terenskim vozilima, koje je organizovao Off road Savez Bosne i Hercegovine.

  Dragan Pejović i Brano Rudović

  Oni su se u teškoj konkurenciji, koju su činile 53 posade iz cijele države, izborili za treće mjesto u ukupnom plasmanu.

  Osim njih, u takmičenju su učestvovala još dvije posade iz nedavno osnovanog hercegovačkog Auto-moto kluba “Tajfun BGT”. Predsjednik ovog kluba Aleksandar Dangubić za “Moju Hercegovinu” kaže da je veoma zadovoljan rezultatom koji su napravili Pejović i Rudović.

  – Naš klub je učestvovao tri vozila na ovoj džipijadi, ali su dva odmah, zbog kvarova, morala da prekinu takmičenje. U proteklom vremenu sam ja osvajao skoro sve pehare, ali ovog puta nisam ni učestvovao i presrećan sam što u okviru našeg kluba isplivavaju novi vozači spremni da odole svakom izazovu i osvoje zapažene rezultate u samom vrhu tabele – istakao je Dangubić za naš magazin.

  Tri hercegovačke posade iz Auto-moto kluba “tajfun BGT”

  Automotoklub “Tajfun BGT” je novoosnovani klub ljubitelja terenske vožnje sa sjedištem u Bileći, a okuplja vozače iz Bileće, Gacka i Trebinja.

  Detalj sa takmičenja u Zvorniku

  Jelena Denda Borjan

  Podijeli:

  Izdvojene vijesti

  Podmetnuli mu 80.000 dolara, moraju da plate 5.000 KM

  Radio-televizija Republike Srpske i bivši urednik informativnog programa javnog servisa Siniša Mihailović moraju da plate 5.000 maraka novinaru BN televizije Vladimiru Kovačeviću zbog klevete. Prvostepenu...

  Eko fond “obasjao” MG Sunce

  Novembra mjeseca prošle godine Fond za zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost Republike Srpske donio je odluku o dodjeli finansijskih sredstava (ukupno tri i po...

  Elektrokrajina nezakonito reklamira privatna preduzeća, krivične prijave protiv odgovornih

  U septembru mjesecu prošle godine, javno preduzeće "Elektrokrajina" je uz račune za električnu energiju distribuiralo i letke fondacije "Djeca nam se rađala", u kojoj...

  POVEZANE VIJESTI