Početna  /  Ujedinjena Srpska u kampanju ušla sa sloganom ”Srpska su ljudi” i pozvala sve učesnike na dostojanstveno i pristojno vođenje kampanje
Izdvajamo Trebinje

Ujedinjena Srpska u kampanju ušla sa sloganom ”Srpska su ljudi” i pozvala sve učesnike na dostojanstveno i pristojno vođenje kampanje

Milan Kovač, nosilac poslaničke liste Ujedinjene Srpske u Izbornoj jedinici 9, bio je danas na čelu mladog tima koji je predstavio stranku Ujedinjena Srpska na trebinjskom Trgu slobode, čime je ovaj politički subjekat zvanično ušao u predizbornu kampanju. Ovom prilikom predstavili su i slogan s kojim će se predstaviti biračima, a izabrali su da to bude ”Srpska su ljudi”. Milan Kovač je za internet magazin ”Moja Hercegovina” ukratko govorio o početku kampanje.

”Danas smo prema izbornom kalendaru, tj kalendaru Centralne izborne komisije dijeljenjem našeg promotivnog materijala krenuli u zvaničnu kampanju. Osim mene kao nosioca liste za Narodnu skupštinu Republike Srpske za Izbornu jedinicu 9, danas je sa nama i kolega Vladislav Šipovac koji je kandidat Opštinskog odbora Ujedinjene Srpske iz Nevesinja, takođe za NSRS. Potrudićemo se da se u ovih 30 dana predstavimo biračima na najbolji mogući način, da predstavimo ne samo naše kandidate već i našu politiku koju ćemo, nadam se, uspješno predstavljati u Narodnoj skupštini Republike Srpske i u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine.” – rekao je Kovač za MH.

On je poželio sreću svim kandidatima koji će učestvovati na oktobarskim izborima i pozvao iste da se u toku kampanje ponašaju dostojanstveno i pristojno.

”Takođe, želim mnogo uspjeha kandidatima svih drugih političkih subjekata, ja zaista vjerujem da će 2. oktobar biti praznik demokratije i u tom kontekstu pozivam sve da se ovih 30 dana, koliko traje predizborna kampanja, ponašamo pristojno i na način koji će omogućiti da se svi možemo predstaviti na ravnopravan i najbolji mogući način.” – rekao je Milan Kovač u kratkoj izjavi za naš magazin.

Igor Svrdlin

0 Shares
Copy link
Powered by Social Snap