Početna  /  U Višegradu počeo skup opozicije, a u Banjaluci postavljen novi transparent podrške Vukanoviću (FOTO)
Izdvajamo Republika Srpska

U Višegradu počeo skup opozicije, a u Banjaluci postavljen novi transparent podrške Vukanoviću (FOTO)

Danas je u 18 časova, u Višegradu, počela Javna tribina u organizaciji SDS-a, DNS-a i PDP-a pod nazivom ”Dosta je blokade Višegrada”. Na ovaj skup nije pozvan Nebojša Vukanović, a pored njega, skupu ne prisustvuje ni Jelena Trivić. Paralelno sa početkom skupa u Višegradu, u Banjaluci je postavljen novi transparent podrške Nebojši Vukanoviću.

U Višegradu je, u 18 časova, u organizaciji Srpske demokratske stranke, Demokratskog narodnog saveza i Partije demokratskog progresa počela Javna tribina pod nazivom ”Dosta je blokade Višegrada”. Paralelno sa početkom ovog skupa na koji nije pozvan Nebojša Vukanović, zbog negodovanja jednog dijela opozicionog bloka, u Banjaluci je, u naselju Ante Jakić, u ulici Krajiških brigada, na pasareli na Zapadnom tranzitu, postavljen transparent čiji se sadržaj nadovezuje na dešavanja u Višegradu.

Podsjetimo, na Javnoj tribini ”Dosta je blokade Višegrada”, u organizaciji Skupštine opštine Višegrad te Srpske demokratske stranke, Demokratskog narodnog saveza i Partije demokratskog progresa, obratiće se predstavnici političkih partija koje čine skupštinsku većin u Višegradu. Najavljeno je obraćanje Mirka Šarovića (SDS), Nenada Nešića (DNS), Branislava Borenovića (PDP), Vukote Govedarice (SDS), Aleksandra Glavaša (DNS) i Ljubiše Krunića (PDP).

Nepoznati autor(i) su na dešavanja u Višegradu odgovorili transparentom sa natpisom ”Crveni se ćuprija na Drini, bez Vukana papci su na bini”.

Igor Svrdlin

0 Shares
Copy link
Powered by Social Snap