U subotu otvaranje olimpijskog bazena u Policama

TREBINJE – Olimpijski bazen u trebinjskom naselju Police je renoviran i za posjetioce će biti otvoren u subotu, 15. juna, rekao je Srni direktor Javne ustanove “Bazeni” Trebinje Zoran Čučković.Čučković je naveo da će od ove godine dnevna karta za odrasle koštati dvije, umjesto 1,5 KM.

 

On je istakao da će cijena dnevne karte za djecu do četiri godine i dalje biti besplatna, karta za djecu od četiri do 11 godina iznosiće jednu KM, a cijena noćnog kupanja je tri KM.

Prema njegovim riječima, radovi na renoviranju gradskog kupališta u Bregovima su u toku, a njegovo otvaranje se može očekivati 1. jula. Čučković kaže da su kupačima na bazenu u Bregovima i rekreativcima koji se bave sportom ove godine ponuđeni bolji uslovi, jer će biti promijenjena rasvjeta.

“Renoviran je ulazak u bazen, nema hrapavosti, niti ispucalosti, postavljaju se nove stepenice, igrališta će biti osvijetljena, pa će biti moguće noćno igranje košarke i odbojke na pijesku”, naveo je Čučković.

On  je rekao da je od ove godine novina da će na ovom bazenu biti postavljene nove ležaljke i suncobrani koji će se iznajmljivati.

Za renoviranje gradskog kupališta u Bregovima “Hidoelektrane na Trebišnjici” su izdvojile 300.000 KM, a ulaz na ovo gradsko kupalište u Trebinju je besplatan.

Tagovi:
Autor