Početna  /  U Bijeljini pretučen advokat Duško Tomić
Bosna i Hercegovina Republika Srpska

U Bijeljini pretučen advokat Duško Tomić

Advokat Dušan Tomić, osnivač i generalni sekretar Dječje ambasade “Međaši”, potvrdio je za “BN televiziju” da je, u subotu, oko 17 časova, u dvorištu jedne porodice u Međašima kod Bijeljine, gdje je bio na parastosu, pretučen.

dusko-tomic-n1
Duško Tomić (Foto: N! televizija)

Tomić kaže da, kad je krenuo kuću, obratio mu se mještanin M.S., insistirajući da sačeka “minut da bi mu nešto rekao”, što je on i učinio.

“M.S. koga, inače poznajem od malih nogu i kome je moja porodica uvijek dosta pomagala, rekao mi je da je predsjednik Boračke organizacije u selu i da hoće da prefarba bandere u selu i to one koje je u, olimpijskim bojama, uz sva potrebna odobrenja farbala Dječja ambasada “Međeši”.

Rekao sam mu da to, u najmanju ruku, nije u redu, a onda mi je, uz najteže psovke i uvrede, zadao 4-5 snažnih udaraca rukom u stomak i ko zna koliko udaraca nogama, naočigled mnoštva prisutnih ljudi!

Tomić je slučaj prijavio Policijskoj stanici u Dvorovima, gdje je dao izjavu o događaju

.Očekuje da će njegov napadač biti procesuiran.

Po njegovim riječima, “nekima u ovom selu ali i u Bijeljini ne odgovara što on, upravo, sprema pored spomenika Nikoli Tesli da na “dječjoj zemlji” postavi i reket Novaka Đokovića, šireći pozitivnu priču za mlade”.

“Moj napadač je ovo uradio i da bi “skupio poene” u nekim moćnim političkim krugovima, koji na moje kritike o njima, evo, odgovaraju na ovakav način, preko ljudi poput M.S. kao svojevrsne produžene ruke”, poručuje Tomić.

“Varaju se ako misle da će tako da me najure iz mog rodnog sela i moje Bijeljine i Semberije”, jasan je Tomić.

0 Shares
0 Shares
Copy link