Početna  /  Trgovinsko-bezbjednosni rat Čapljine i Trebinja: Čapljina uzvraća udarac
Hercegovina Trebinje

Trgovinsko-bezbjednosni rat Čapljine i Trebinja: Čapljina uzvraća udarac

Čapljina
Grad Trebinje i Krizni štab grada Trebinje, 5. aprila donijeli su odluku o zabrani uvoza robe iz Čapljine. Čapljina sada uzvraća istim mjerama, objavio je portal Bljesak.info

Krizni štab grada Čapljine zabranio je snabdijevanje prodajnih objekata u gradu Čapljina robom porijeklom s prostora grada Trebinja.

Novom odlukom zabranjuje se tranzit kamionskim i drugim službenim vozilima privrednih subjekata s prostora grada Trebinja putnim saobraćajnicama kroz Čapljinu.

Kako je saopšteno, odluke su donesene ”zbog zabrinutosti uzrokovane korona virusom te shodno pridržavanju svih mjera i preporuka nadležnih organa donio je nove odluke u cilju zaštite svojih stanovnika”, ali i jer su grad Trebinje i Krizni štab grada Trebinje, 5. aprila donijeli odluku o zabrani uvoza robe iz Čapljine, kojom su se snabdijevale mnoge trgovine i tržnice u Trebinju.

Naime, naredbom gradonačelnika Trebinja od nedjelje je svim privrednim subjektima koji se nalaze na području grada Trebinja, zabranjeno snabdijevanje svih prodajnih objekata robom iz Čapljine, zbog potvrđenog virusa korona COVID-19 u Čapljini.

Zanimljivi su i komentari čitalaca portala Bljesak.info, gdje je jedna ženska osoba komentarisala da je odluka smiješna, jer kako kaže, ona živi u Trebinju, a njen vjerenik je u Čapljini, pa im ovakve odluke nikako ne idu u korist.

Bljesak.info
Bljesak.info

 

62 Shares
Copy link
Powered by Social Snap