Početna  /  Trebinjski SDS pozvao građane da izađu na referendum
Hercegovina Trebinje Vijesti

Trebinjski SDS pozvao građane da izađu na referendum

TREBINjE – Predsjednik Gradskog odbora Srpske demokratske stranke (SDS) u Trebinju Vidomir Begenišić rekao je danas da predstavnici ove stranke nisu prisustvovali sastanku u Trebinju, koji je sazvao predsjednik trebinjskog GO SNSD-a Luka Petrović, povodom referenduma koji je zakazan za nedjelju 25. septembra.

Vidomir Begenišić (Foto: Moja Hercegovina)
Vidomir Begenišić (Foto: Moja Hercegovina)

Begenišić je kao razloge zbog kojih se predstavnici ove stranke nisu pojavili na zakazanom sastanku naveo to što smatra da Luka Petrović nema prava da poziva na jedinstvo, te je kazao da mu nije jasno u kom svojstvu to Petrović radi.

“Mi u SDS-u mislimo da on ima najmanje prava da priča o jedinstvu i sabornosti i da najveće pravo na to ima SDS, stranka koja je oduvijek bila saoborna i pozivala na jedinstvo. Vidimo da se u tom pozivu pominje patriotizam, mi smo od 90-ih godina pariote i mi ćemo se u skladu sa tim ponašati i na dan referenduma“, rekao je Begenišić.

On je danas pozvao sve članove i simpatizere SDS-a da izađu na referendum i pokažu da su za proslavu 9. januara.

Inače, na Petrovićev poziv nije se odazvala nijedna stranka iz Saveza za promjene.

Prvi čovjek trebinjskog SNSD-a je naveo da će nakon održavanja referenduma utvrditi ko je izašao na referendum u Trebinju, a ko nije.

 Nikolija Bjelica

0 Shares
Copy link
Powered by Social Snap