Početna  /  Trebinje: Ranjeni Đ. G. van životne opasnosti, napadač uhapšen
Hercegovina Trebinje

Trebinje: Ranjeni Đ. G. van životne opasnosti, napadač uhapšen

 TREBINJE – Napadač N. N. (26), koji je danas ranio V. R. i Đ. G. u trebinjskom kafiću “Galerija”, lišen je slobode oko 15 časova, a ranjena lica trenutno su van životne opasnosti, saopšteno je iz trebinjskog Centra javne bezbjednosti.

Sa lica mjesta (FOTO: Moja Hercegovina)
Sa lica mjesta (FOTO: Moja Hercegovina)

– Odmah po zaprimanju prijave policijski službenici Centra javne bezbjednosti Trebinje su izašli na lice mjesta gdje su zatekli dva lica koja su zadobila prostrijelne rane od vatrenog oružja. Lice inicijala N.N. je upotrebom vatrenog oružja  – pištolja ranilo lica inicijala V.R. i Đ.G. Oba lica su hospitalizovana u JZU „Bolnica“ Trebinje i prema trenutnim saznanjima su van životne opasnosti. Lice inicijala N.N. je lišen slobode oko 15 časova – stoji u saopštenju trebinjskog CJB-a.

Riječ je o Nikoli Narančiću, a Okružno tužilaštvo u Trebinju je događaj kvalifikovao kao „Teško ubistvo u pokušaju“.

Narančić se u službenim evidencijama Centra javne bezbjednosti evidentira kao povratnik u vršenju ovih i sličnih krivičnih djela.

Naime, navedneo lice je 13. marta 2016. godine pucalo u tlo pored druga dva lica nakon fizičkog obračuna koji se dogodio ispred navedenog ugostiteljskog objekta, tada je ovaj događaj kvalifikovan kao krivično djelo „Izazivanje opšte opasnosti“.

0 Shares
0 Shares
Copy link