Početna  /  Trebinje: Policija uhvatila dva dilera droge
Hercegovina Trebinje

Trebinje: Policija uhvatila dva dilera droge

TREBINJE – Policijski službenici Centra javne bezbjednosti Trebinje juče su vršili pretres kuće i pomoćnih objekata koje koristi lice inicijala G.H. u ulici Stari Grad, Trebinje, kojom prilikom su pronašli i privremeno oduzeli dva zamotuljka u kojima se nalazi biljna materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu.

Foto: Moja Hercegovina
Foto: Moja Hercegovina

Policijski službenici su dolaskom na adresu pretresa, ispred kuće, zatekli lica inicijala G.H. i M.K, pri čemu su primjetili da lice G.H. odbacuje jedan najlonski zamotuljak. Nakon toga na licu mjesta je izvršen uviđaj kojim je izuzetno još sedam najlonskih zamotuljaka sa istim ili sličnim sadržajem i najlonska kesa u kojoj se nalazila određena količina praškaste materije koja svojim izgledom asocira na spid.

Kriminalističkom obradom navedenih lica su stečeni osnovi sumnje da su najlonski zamotuljci vlasništvo lica inicijala M.K. čime bi počinilo krivično djelo „Neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga“, dok je lice inicijala G.H. počinilo prekršaj prema članu 42. Zakona o proizvodnji i prometu opojnih droga Republike Srpske.

25 Shares
25 Shares
Copy link