Početna  /  Trebinje: Policija tokom racije pronašla četiri vrste droge
Hercegovina Trebinje

Trebinje: Policija tokom racije pronašla četiri vrste droge

TREBINJE – Policijski službenici PU Trebinje su 8. juna u jednom ugostiteljskom objektu u Trebinju izvršili raciju, tokom koje je pronađeno i oduzeto čak četiri vrste droge.

Foto: Moja Hercegovina

Oduzeti su određena količina bijele praškaste materije koja asocira na opojnu drogu spid, biljna zeljasta materija koja asocira na opojnu drogu marihuanu, tablete roze boje koje po svom izgledu asociraju na opojnu drogu ekstazi i bijela praškasta materija koja asocira na opojnu drogu kokain.

Protiv lica inicijala D.V. Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju biće dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga.

Prilikom pregleda lica inicijala R.M, zatečenog ispred ugostiteljskog objekta u kom je vršena racija, isti je oštetio službeno vozilo marke „Reno megan”.

Protiv lica inicijala R.M. Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju biće dostavljeni izvještaji o počinjenom krivičnom djelu oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

Za pet mjeseci 2018. godine evidentirana su 54 slučaja iz oblasti zloupotrebe opojnih droga, 48 prekršaja i šest krivičnih djela neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga.

Oduzeto je ukupno 16.3 kilograma opojne droge marihuane, 13 grama amfetamina, sedam grama kokaina i 37 grama hašiša.

0 Shares
0 Shares
Copy link