Početna  /  Stevo Drapić kandidat Srpske demokratske stranke za načelnika Ljubinja
Hercegovina ljubinje

Stevo Drapić kandidat Srpske demokratske stranke za načelnika Ljubinja

Na sjednici Opštinskog odbora SDS Ljubinja, na prijedlog Aktiva mladih SDS-a jednoglasno je donesena odluka da kandidat Srpske demokratske stranke za načelnika opštine Ljubinje bude Stevo Drapić.

Stevo Drapić je rođen 1973. godine po zanimanju diplomirani inžinjer poljoprivrede. Dugogodišnji je uspješan direktor preduzeća „Ljubivit“ Ljubinje koji zapošljava 11 radnika. Funkciju predsjednika OO SDS Ljubinje obavlja od 2016. godine. Biran je za odbornika u Skupštini opštine Ljubinje u 4 mandata, a trenutno obavlja i funkciju šefa kluba odbornika SDS-a u skupštinskom sazivu. Oženjen je i ima tri sina Mihajla, Dušana i Luku.

Za nosioca liste odbornika Srpske demokratske stranke odabran je Dušan Koljibabić. Rođen je 1959. godine. Po zanimanju diplomirani inžinjer mašinstva. Vlasnik preduzeća „Koka produkt“ Ljubinje koje zapošljava preko 50 radnika. Dugogodišnji član Srpske demokratske stranke i trenutni predsjednik predsjedništva Boračke organizacije Ljubinje. Obavljao je najodgovornije funkcije, bio član upravnog odbora HET-a, predsjednik područne Privredne komore Trebinje, a danas je jedan od najuspješnijih hercegovačkih privrednika.

Očekujem ubjedljivu pobjedu na izborima za načelnika opštine Ljubinje kao i ubjedljivu pobjedu naše liste. Večeras smo pokazali jedinstvo i snagu i kao što sam rekao na sastanku, žao mi je što na listi nije moglo biti više od 20 kandidata. Siguran sam da zajedno sa Dušanom Koljibabićem, Veskom Budinčićem, uz naše dosadašnje odbornike, koji su pokazali da ih ne mogu kupiti i da nije sve na prodaju kao što to predstavljaju, potpomognuti mladih kadrovima idemo sigurnim korakom ka ubjedljivoj pobjedi. Narednih dana ćemo i konkretizovati aktivnosti oko našeg koalicionog potencijala jer smo već dobili načelnu podršku par stranaka za našeg kanidata za načelnika“, istakao je Drapić

ISTOK.com

20 Shares
20 Shares
Copy link