Nedjelja, 19.01.2020
More
  Početna Vijesti

  Spriječena tragedija u Gacku: Mladić krenuo “zoljom” na kafić

  Podijeli:

  GACKO – Policija je u Gacku od sinoć na nogama, a kako smo nezvanično saznali, rezultat tih aktivnosti je lišavanje slobode nekoliko osoba.

  policija-rs

  Prema riječima očevidaca koji nisu željeli da pominjemo njihov identitet, sinoć je u jednom ugostiteljskom objektu u Gacku došlo do fizičkog obračuna između dvije osobe. Nakon tuče, mladić koji je izvukao deblji kraj je otišao kući po ručni raketni bacač, tzv. “zolju”, kako bi se razračunao.

  Incident u kafiću nije bio prijavljen policiji, pa se može reći da je prava sreća što je redovna patrola prilikom obilaska uočila mladića sa “zoljom”.

  Očevici kažu da je situacija bila dramatična i da su policajci izložili svoj život opasnosti kako bi smirili razjarenog mladića i oduzeli mu oružje čime su, tvrde, spriječili tragediju.

  Mladić i još nekoliko lica su lišeni slobode, a kako smo saznali, osumnjičeni su za više krivičnih djela.

  Zvaničnih potvrda još uvijek nemamo. Portparol CJB Trebinje Jovana Samopjan je za “Moju Hercegovinu” potvrdila da je pojačana aktivnost policije u ovom gradu, ali u cilju istarge, za sada nisu mogli da pruže više informacija.

  Milanka Kovačević

  Podijeli:

  Izdvojene vijesti

  Podmetnuli mu 80.000 dolara, moraju da plate 5.000 KM

  Radio-televizija Republike Srpske i bivši urednik informativnog programa javnog servisa Siniša Mihailović moraju da plate 5.000 maraka novinaru BN televizije Vladimiru Kovačeviću zbog klevete. Prvostepenu...

  Eko fond “obasjao” MG Sunce

  Novembra mjeseca prošle godine Fond za zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost Republike Srpske donio je odluku o dodjeli finansijskih sredstava (ukupno tri i po...

  Elektrokrajina nezakonito reklamira privatna preduzeća, krivične prijave protiv odgovornih

  U septembru mjesecu prošle godine, javno preduzeće "Elektrokrajina" je uz račune za električnu energiju distribuiralo i letke fondacije "Djeca nam se rađala", u kojoj...

  POVEZANE VIJESTI