Početna  /  SNSD Trebinje: Pobjeda SNSD-a je garant političke i ekonomske stabilnosti Republike Srpske!
Izdvajamo Trebinje

SNSD Trebinje: Pobjeda SNSD-a je garant političke i ekonomske stabilnosti Republike Srpske!

Foto: Radio Trebinje
Savez nezavisnih socijaldemokrata je danas i u Trebinju ušao u kampanju za Opšte izbore koji će biti održani 2.10. tekuće godine. Pod sloganom ”Jer volimo Srpsku” svim učesnicima ovogodišnjih izbora poželjeli su dosgtojanstvenu kampanju. Prvi plakat ove stranke u Trebinju zalijepio je Mirko Ćurić, gradonačelnik Trebinja. Dragoslav Banjak, kandidat za poslanika u Izbornoj jedinici 9, rekao je da očekuje pobjedu partije kojoj pripada dodavši da je pobjeda garant stabilnosti RS.

Mirko Ćurić, gradonačelnik Trebinja, lijepljenjem prvog plakata Saveza nezavisnih socijaldemokrata u Trebinju, proglasio je kampanju otvorenom i poželio svim učesnicima da narednih mjesec dana prođu u prijatnom tonu kako bi kampanja do kraja ostala dostojanstvena.

Zadatak ove stranke u predstojećoj kampanji je prezentacija svega onoga što je urađeno u Trebinju u prethodnom periodu, ali i u cijeloj Republici Srpskoj, rekao je Ćurić. Dodao je da GO SNSD-a neće u kampanji koristiti govor mržnje.

”Ono što je stav Gradskog odbora SNSD-a jeste da nema lijepljenja plakata na mjestima gdje to nije predviđeno, kao ni govora mržnje. Smatramo da će kampanja proći u najboljem redu sa koalicionim partnerima koji podržavaju dva zajednička kandidata, Milorada Dodika za predsjednika Republike Srpske i Željku Cvijanović, za srpskog člana Predsjedništva BiH. Želimo dobro Trebinju i Republici Srpskoj jer volimo Srpsku” – rekao je Mirko Ćurić.

Pobjeda Saveza nezavisnih socijaldemokrata garant je političke i ekonomske stabilnosti Republike Srpske, mišljenja je Dragoslav Banjak, aktuelni predsjednik Skupštine Grada Trebinja i kandidat SNSD-a za poslanika Narodne skupštine Republike Srpske na predstojećim izborima.

”Očekujem pobjedu Saveza nezavisnih socijaldemokrata i koalicionih partnera, jer smatram da je to garant političke i ekonomske stabilnosti Republike Srpske, mada je naravno nužno početi i nastaviti započete reforme u cilju poboljšanja životnog standarda stanovništva.”  – rekao je Dragoslav Banjak na početku predizborne kampanje.

Građanima se putem društvenih mreža obratio i Luka Petrović, generalni sekretar SNSD-a i nosilac poslaničke liste u Izbornoj jedinici 9.

”Neka narednih 30 dana budu primjer da svi možemo da vodimo dostojanstvenu izbornu kampanju, a da 2. oktobra, kao i uvijek do sada, pobijede najbolji koje podrže građani Srpske. Tim SNSD-a čine iskusni i mladi ljudi, sposobni i obrazovani, zato je neupitno kome treba da damo povjerenje. Našu listu u Izbornoj jedinici devet/tri čine i ljudi dokazani u brojnim sferama života – od inženjera, preko ljekara do profesora na univerzitetu. Jer volimo Srpsku!” – stoji u objavi Luke Petrovića.

Igor Svrdlin

 

 

0 Shares
Copy link
Powered by Social Snap