Početna  /  SNSD i koalicioni partneri zvanično počeli izbornu kampanju u Trebinju
Hercegovina Trebinje

SNSD i koalicioni partneri zvanično počeli izbornu kampanju u Trebinju

TREBINjE – Lijepljenjem izbornih plakata trebinjski SNSD i koalicioni partneri DNS, SP, Ujedinjena Srpska, koalicija “Radikalno bolje” (SRS-SRS RS) i Partija ujedinjenih penzionera zvanično je započela izbornu kampanju za predstojeće lokalne izbore, koji će se održati 2. oktobra.

snsd_plakat_mojahercegovina

SNSD-ov Luka Petrović, zajednički kandidat ove koalicije za mjesto gradonačelnika Trebinja rekao je da će njihova kampanja biti u potpunosti demokratska, orijentisana na zajedničku usaglašenu platformu, te da će u narednih mjesec dana pokazati da će voditi pozitivnu kampanju.

“Ubjedljivu pobjedu u Trebinju započeli smo ljepljenjem plakata šest koalicionih partija. Ovo je poziv na zajedništvo, na mir i na ljudsko provođenje izborne kampanje i zato smo se okupili zajedno na jednom mjestu da pokžemo svima kako želimo da na demokratski način dobijemo izbore 2. oktobra. Mi nećemo vršiti negativne kampanje, kao što to rade suprotni tabori i u to ćemo vas uvjeriti narednih mjesec dana”, poručio je Petrović.

S druge strane Savez za promjene će večeras na novoizgrađenom sportskom terenu u Policama održati tribinu, na kojoj će govoriti gradonačelnik Trebinja Slavko Vučurević, član Predsjedništva BiH Mladen Ivanić, predsjednik PDP-a Branislav Borenović, predsjednik Gradskog odbora SDS-a Vidomir Begenišić, šef kluba poslanika SDS-a u NSRS Vukota Govedarica, Krsto Jandrić potpredsjednik NDP-a i drugi predstavnici stranaka iz Saveza za promjene.

Nikolija Bjelica

0 Shares
0 Shares
Copy link